Kaj počnejo srčne izbranke naših košarkarjev? Partnerica Vlatka Čančarja je IZJEMNO USPEŠNA ŽENSKA!

Kaj počnejo srčne izbranke naših košarkarjev? Partnerica Vlatka Čančarja je IZJEMNO USPEŠNA ŽENSKA! (foto: Profimedia) Profimedia
8. 9. 2022

Partnerice naših košarkarjev ne počivajo na njihovih lovorikah, ampak se tudi same trudijo uspeti na različnih področjih. Presenečeni boste, kako uspešna je življenjska sopotnica Vlatka Čančarja. 

Nemogoče bi bilo, da vas v tem času ne bi zajela športna evforija! Ko spremljamo naše fante pri odbojki in košarki, ne moremo mimo vprašanja, kaj počnejo njihove partnerice. No, odkrili smo, da ima Vlatko Čančar precej pametno in lepo drugo polovico!

V objemu Čančarja je lepa Hrvatica Eva, s katero živi v Ameriki. V začetnih tekmah Eurobasketa se ga je odločila podpreti kar v živo in z njim prišla na tekme, kjer je lahko navijala iz prve vrste. Poglejte, kako čudovit par sta! 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vlatko Čančar (@cancar31)

Vendar Eva ne počiva, v Ameriki se je namreč zelo posvetila izobraževanju in zabeležila dva velika mejnika. Na svojem Instagram profilu je sporočila, da je po petih letih življenja v Ameriki končno zaključila s šolanjem.

Najprej je diplomirala na Univerzi v Virginiji in tu se še ni ustavila. Sledil je magisterij iz znanosti na Mason School Of Businnes. Ste vedeli, da je tako uspešna?
 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vlatko Čančar (@cancar31)

Parček si rad vzame tudi čas za potovanja in kot kaže, znata izkoristiti vsak skupni trenutek. V zgornji objavi ste lahko videli, kako sta se na primer potepala po Italiji, tu pa sta odšla na izlet po Ameriki. S fotografij je videti, da sta še vedno zelo zaljubljena in da sta, kot je zapisano pod obajvo, drug drugemu najljubša "potovalna prijatelja". 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vlatko Čančar (@cancar31)

Tudi Anamaria Goltes je podprla svojega izbranca in Čančarjevega soigralca Luko Dončića in je takole v drese oblekla tudi njene pasje prijatelje. Mar niso ljubki? 🐶 In kot vemo, si je tudi Anamaria zgradila zelo uspešno kariero na področju mode. Punce naših športnikov očitno ne počivajo!

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ANAMARIA (@anamariagoltes)