Katarini Čas se je uresničila velika želja iz otroštva 👏

Katarini Čas se je uresničila velika želja iz otroštva 👏 (foto: Profimedia) Profimedia
22. 12. 2019

Ena najuspešnejših slovenskih igralka Katarina Čas je razkrila, da je bila nekoč velika ljubiteljica Bojana Križaja.

Tako je kot deklica z dedkom in babico zanj navijala tudi v cilju, vendar kljub veliki želji ni uspela dobiti avtograma.

Pogumna, kot je še danes, se je odločila, da ga spiše kar sama. Z otroško pisavo je tako zapisala: Za Katarino Bojan Križaj.

Ta gesta ji še danes privabi nasmeh na obraz, na zadnji podelitvi Športnik leta pa se je igralka razveselila kar originalnega podpisa smučarskega asa.

Profimedia

Nagrado za 3. mesto Naj športnika leta je podelila Timu Gajserju, ob tem pa z nami delila misel, da imajo športniki in igralci več skupnega, kot se na prvi pogled zdi.

»Disciplina in odrekanja. Verjetno manj žuranja v času snemanj in tekem. Pri športnikih je fizična pripravljenost še bolj bistvena. Osredotočenost pa je podobna, vsaj če želiš kaj doseči,« je prepričana Katarina Čas, ki danes močno drži pesti za slovenske športne junake.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Frozen ❄️

A post shared by K A T A R i N A Č A S (@katarinacas) on

»Prihajam iz družine, kjer smo vsi skupaj gledali tenis, smučanje in smučarske skoke. Danes nekoliko manj spremljam šport, imela sem obdobje, ko sploh nisem gledala televizije. Sedaj rezultate spremljam na spletu in se veselim uspehov naših športnikov. Šport je ena redkih stvari, ki Slovence združuje. Vsaj nekaj,« pojasni v smehu in zaključi: »To je potrebno negovati in spoštovati, zato je prav, da se jim s takimi dogodki poklonimo.«

Preberite še: Primož Roglič: Kaj pomeni biti najboljši kolesar na svetu?