Raziščimo Slovenijo s kolesom

Raziščimo Slovenijo s kolesom (foto: profimedia) profimedia
14. 6. 2020 Promocijsko sporočilo

Prevozite kolesarske trase po Sloveniji, ki vam jih priporočajo aktivni kolesarji in kolesarke. Čaka vas aktivno poletje! 

Da boste ohranili močne noge, telesno pripravljenost in motivacijo za nabiranje kolesarskih kilometrov čez celotno poletje, so v Medexu pripravili izbor raznolikih kolesarskih tras, na katerih trenirajo tudi slovenske vrhunske profesionalne ali rekreativne kolesarke in kolesarji. Izbrane trase uvrščajo v tri različne težavnosti (enostavne, daljše razgibane ture in dolge kondicijske ture). Izbor tras se dopolnjuje tekom poletja, kolesarke pa lahko na njihovih trasah v živo spremljate prek njihovih družabnih omrežij ali pa prek Medex ključnika #druzinskevezi.

Trase so primerne tako za izkušene kolesarje kot za cele družine. 

Z deljenjem kilometrov in vtisov sodelujejo: članice iz kolesarskega kluba Ale BTC Ljubljana in članice ekipe BTC City Ljubljana Scott.

Sodelujete lahko tudi vi

Ste tudi sami odkrili odlično kolesarsko traso, ki jo večkrat ponovite, in priporočate svojim znancem in prijateljem? Delite jo z Medexom! V zameno za sodelovanje vam Medex podari Beepower paket izdelkov (proteinske ploščice, BeePower gel ali šumenke po izbiri).

promocijsko gradivo (medex)

Kako sodelovati?

1. Sledite Medexu v aplikaciji Strava.

2. Odpeljite se po svoji najljubši poti in jo shranite pod naslovom Trasa #druzinskevezi.

3. Posredujte nam traso prek aplikacije.

4. Počakajte na "kudos", ki pomeni, da je bila vaša trasa sprejeta v izbor.

Kaj ne sme manjkati na poti? 

BeePower napitek, seveda. Da boste ohranjali ustrezno hidracijo med samo potjo, vzemite s sabo napitek z elektroliti. Šumeče tablete BeePower z okusom pomaranče vsebujejo različne minerale (K + Ca + Mg + Cl + Na) in so dodatno obogatene z matičnim mlečkom. Brez dodanih sladkorjev, z dodanim naravnim sladilom stevia.

promocijsko gradivo (medex)