Med Luko Dončićem in njegovo mamo je zavrelo: vse kaže, da bo o njunem sporu odločalo sodišče

Med Luko Dončićem in njegovo mamo je zavrelo: vse kaže, da bo o njunem sporu odločalo sodišče (foto: Profimedia) Profimedia
8. 9. 2022

Luka Dončić in njegova mama sta prišla v spor, o katerem bo moralo odločati sodišče.

Čeprav Luka Dončić in njegova mama Mirjam Potrebin dajeta vtis, da sta med seboj zelo povezana, je njun odnos naletel na težave.

Košarkarski zvezdnik zahteva preklic registracije blagovne znamke "Luka Dončić 7", ki je trenutno v lasti njegove mame.

"Še naprej rastem kot igralec in oseba, zato mi je pomembno, da nadzorujem lastno blagovno znamko in se osredotočim na vračanje svojim skupnostim," je dejal Dončić v izjavi za The Stein Line.

Težava pa je nastala, ker se Mirjam blagovni znamki ne želi odpovedati. Kaže, da bo o njunem sporu odločalo sodišče.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @mirjampoterbin

Mirjam je prepričana, da Luka sprejema napačne odločitve zaradi ljudi, s katerimi je obkrožen. Za MMC je povedala: "Vse, kar je napisano, prihaja s strani ljudi, ki so Luko obkrožili v zadnjih dveh letih in želijo popoln nadzor nad njegovim življenjem in kariero."

Nadaljnih komentarjev pa se Mirjam za zdaj vzdržuje. "Nočem prati umazanega perila v javnosti, sploh v času, ko mora biti Luka zbran in fokusiran na pomembne tekme, ki so pred njim. Od njegovega rojstva naprej mi je bilo vedno pomembno samo to, da je Luka srečen in da mu je omogočeno, da sledi svojim sanjam, kar je normalno za vsako mamo," je še povedala.

Kako se bo vse skupaj razpletlo bo zdaj odločalo sodišče, vseeno pa upamo, da bodo odnosi med sinom in mamo spet takšni, kot so bili nekoč.