Najbolj fit slavni pari, ki radi skupaj trenirajo

Najbolj fit slavni pari, ki radi skupaj trenirajo (foto: profimedia) profimedia
16. 10. 2020

Obstaja kup športnih parov, ki so super fit in super uspešni. A tudi zvezdniki zelo disciplinirano skrbijo za svojo telesno pripravljenost ter seveda seksi postave. Saj veste, kako pravijo - kdor miga skupaj, ostane skupaj. Pa poglejmo, kateri znani imajo svetlo in čvrsto prihodnost.

Gabrielle Union (47 let) in Dwyane Wade (38 let)

Gabriele, katero najbolj poznamo po igranju v uspešnem filmu Bad Boys II (2003), je odvisna od športa, gibanja in telovadbe. Njen devet let mlajši mož je upokojeni trikratni prvak košarkarske NBA lige ter je nekaj let nazaj veljal za enega najboljših košarkarjev na svetu.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

🖤 Mom 🖤 Dad

A post shared by Gabrielle Union-Wade (@gabunion) on

Jennifer Lopez (51 let) in Alex Rodriguez (45 let)

Jennifer še vedno velja za eno najboljših plesalk v svetu šovbiznisa, za kar pa mora ogromno trenirati. Njen zelo postavni mož Alex je nekdanji super zvezdnik baseballa ter je pri vrhu lestvice najboljših igralcev vseh časov.

Gisele Bündchen (40 let) in Tom Brady (43 let)

Brazilska manekenka ima pri svojih 40 letih postavo dvajsetletnice za kar se ima zahvaliti svojim genom kot tudi rednemu in intenzivnemu ukvarjanju s športom. Njen mož Tom je legenda ameriškega nogometa, s katerim se še vedno profesionalno ukvarja navkljub 43 letom.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

❤️

A post shared by Gisele Bündchen (@gisele) on

Jessica Biel (38 let) in Justin Timberlake (39 let)

Izjemno simpatična in postavna igralka redno telovadi in skrbi za svojo brezhibno postavo. Njen mož Justin mora kot odličen profesionalni plesalec seveda vsakodnevno skrbeti za svojo kondicijo. Zakonski par pogosto športa in telovadi skupaj ter združuje prijetno s koristnim.

Preberite še: Zeleni smoothie Reese Witherspoon 

Victoria (46 let) in David Beckham (45 let)

Slavna spajsica in slavni nogometaš sta za svoja leta v super telesni formi saj zelo pazita na prehrano, ogromno časa pa tudi še vedno posvečata športu in telesni vadbi.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kisses @davidbeckham, I love u 💕

A post shared by Victoria Beckham (@victoriabeckham) on

Shakira (43 let) in Gerard Piqué (33 let)

Priljubljena kolumbijska pevka in plesalka lahko s svojim stasom in plesom še vedno omreži katerega koli moškega na svetu. Njen mož Gerard pa je profesionalni nogometaš enega najboljših klubov na svetu Barcelone.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Together.

A post shared by Shakira (@shakira) on

Claire Danes (41 let) & Hugh Dancy (45 let)

Britanski igralec ter igralka, katero smo si najbolj zapomnili v filmi Romeo in Julija (1996), sta obsedena s telesno vadbo. Pravzaprav redno vadita skupaj ter se na tak način spodbujata k čim boljšim rezultatom oziroma videzu in počutju.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#ClaireDanes and #HughDancy attends the Roundabout Theater's 2020 Gala at The Ziegfeld Ballroom on March 02, 2020 in New York City.

A post shared by 𝙷𝚞𝚐𝚑 𝙳𝚊𝚗𝚌𝚢 (@hugh_dancy) on

 

Chris Hemsworth (37 let) in Elsa Pataky (44 let)
Instagram


Igralca Chris in Elsa sta nora na vse vodne športe, posebno pa uživata v deskanju. In njuni postavi sta popolni za postopanje po plaži in vragolije na deski.

Preberite še: Zvezdniki, ki so navdušeni tekači ali Slavni in lepi si klesajo kolo na kolesu