Kako prisrčno! Sinček Glorie Kotnik gre po maminih stopinjah - posnetek vam bo polepšal dan!

Kako prisrčno! Sinček Glorie Kotnik gre po maminih stopinjah - posnetek vam bo polepšal dan! (foto: Profimedia) Profimedia
21. 2. 2023

Naša najboljša deskarka Gloria Kotnik je pred kratkim nastopila na svetovnem prvenstvu v gruzijskem Bakurianiju, a tokrat je našo pozornost ukradel njen prikupen sinček. Poglejte, kako spreten je že!

Zagotovo je najveličastnejši nastop deskarke Glorie Kotnik tisti na zimskih Olimpijskih igrah v Pekingu, kjer je nastopila komaj leto dni po rojstvu sina Maja. Tudi brez medalje bi to bil odličen dosežek, a Velenjčanka nam je za poslastico prideskala bronasto medaljo!

V izjavi za TV Slovenija je takrat povedala, da je medalja iz olimpijskih iger posvečena njenim najbližjim, ki so ji ves čas stali ob strani. Dodala je, da jo največji dosežek čaka doma, kjer je za njo navijal takrat enoletni sinček Maj. 

Prikupen Maj je sedaj star dve leti in že tako majhen je dokazal, da bo šel po maminih stopinjah. Nekaj časa nazaj je Gloria na svojem Instagramu objavila posnetek malčka na deski - videti je, da prav uživa! Očitno je že ujel ravnotežje in se samostojno pelje na deski ter s tem kaže, da sta mu bila talent in ljubezen do športa položena v zibko. "Moj mali deskar," je ob posnetku zapisala Gloria. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gloria Kotnik (@gloriakotnik)

Po vožnji sodeč to ni bila njegova prva deskarska izkušnja, prepričani pa smo, da si jih bo nabral še ogromno. Prav dobro se namreč zaveda, kako nadarjeno mamo ima, saj se spominja medalje, ki jo je osvojila pred enim letom. Še veste, kako smo stiskali pesti za njo?

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gloria Kotnik (@gloriakotnik)

17. mesto v Gruziji

Za deskarje se je odvil eden najpomembnejših dogodkov sezone: svetovno prvenstvo v Gruziji. Tam je Gloria Kotnik zasedla 17. mesto. Bila je edina slovenska predstavnica. Od moških so se pomerili Žan Košir, Tim Mastnak in Rok Marguč. Žan in Tim sta se po izločilnih bojih uvrstila na 11. in 12. mesto, Rok pa je ostal na 19. mestu in brez finala. 

Tako Košir kot Mastnak sta tekmovala na rdeči progi in verjetno ni naključje, da je prav na tej progi odstopilo kar nekaj tekmovalcev, zmagal pa samo eden. Mastnak je vse skupaj označil kot boj za preživetje in ne deskanje ter opozoril, da je bila tekma po njegovem mnenju neregularna, poroča Siol.

Kljub vsemu so dosežki odlični in še naprej bomo stiskali pesti za naše zimske športnike! V sredo (22. 2.) se namreč prične dogajanje v Planici!