Po belih strminah z novimi smučmi Elan

12. 1. 2015

Elan vas kot vsako leto tudi v tej sezoni vabi, da se jim pridružite na testih smuči po slovenskih in avstrijskih smučiščih. Sodelujte v nagradnem žrebanju in osvojite par najlažjih smuči na svetu Elan Delight!

Navdušeni smučarji, športniki ter ljubitelji trendov in novosti!

Da boste po belih strminah smučali z najprimernejšimi in najkvalitetnejšimi smučmi ter se lažje odločili za nakup, vam Elan vsak vikend na različnih slovenskih in tujih smučiščih nudi brezplačen test smuči Elan. Na spodnjem interaktivnem zemljevidu preverite, kje in kdaj jih lahko testirate in izkoristite ugodnosti.

Hkrati lahko sodelujete tudi v nagradni igri, ter osvojite najlažjo žensko smučko na svetu Elan Delight. Izberite destinacijo, izpolnite obrazec in počakajte na žrebanje.

Najlažja ženska smučka na svetu Elan Delight še vedno buri duhove v smučarskem svetu. Dobitnica Red Dot in ISPO nagrade bo poskrbela, da boste zavijale kot prave profesionalke, ne glede kako dobra smučarka ste. Različne tehnologije poskrbijo, da so vse specifične zahteve ženskega smučanja zadovoljene. Skupaj z lahkimi trpežnimi materiali pa tvorijo najlažjo žensko smučko na svetu.

Smučka Elan Delight je torej odlična izbira za lahkotno smučanje in osvajanje novega smučarskega znanja. Teža para smuči z vezmi je od 3.5kg naprej.Elan delight

Vse, kar morate storiti je, da na zemljevidu označite kraj, kamor si želite ali se imate v načrtu odpraviti na smučanje in opraviti test smuči.

Nato izpolnite obrazec (vpišite ime, priimek, elektronski naslov), obkljukate, da se strinjate s pogoji nagradne igre, in že sodelujete v žrebanju za novo smučko Elan Delight. Žrebanje bo potekalo 16.3.2015

Ne izpustite te enkratne priložnosti in s smučko Elan Delight postanite zmagovalci belih strmin.

Nagradna igra se je zaključila

Srečna nagrajenka nagradne igre Elan je Lea Aljančič. Za nagrado prejme najlažjo smučko na svetu Elan Delight.

Nagrajenka bo o nagradi obveščena po elektronski pošti.

Iskrene čestitke!