Redster: s tekmovališč do najzahtevnejših rekreativcev

Redster: s tekmovališč do najzahtevnejših rekreativcev (foto: Promocijski material) Promocijski material
13. 12. 2014

Atomicova serija Redster združuje trdo delo in 50-letne izkušnje v svetu tekmovalnega smučanja, namenjena pa je ne samo tekmovalcem, ampak tudi rekreativnim smučarjem, ki si želijo le najboljše.

V letošnji sezoni so s tehnologijama doubledeck 3.0 in RAMP naredili še korak naprej. Tretja generacija tehnologije doubledeck vsebuje prenovljeno vrhnjo ploščo za še boljše blaženje in stabilnost, pri čemer mehkejši konektorji v prednjem delu zagotavljajo lažje začenjanje zavojev, trši konektorji v zadnjem delu pa izjemen pospešek.

Pri smučeh Redster tehnologija RAMP pri veliki hitrosti samodejno poveča naklon vezi za 10 stopinj in tako omogoča bolj uravnotežen položaj v vsakem trenutku.

Novosti pri smučeh pa ne morejo pokazati vseh svojih pozitivnih strani brez druge primerne opreme, ki zagotav­lja brezkompromisno smučanje v vseh razmerah.

Redster Pro 130 je najboljši Atomicov smučarski čevelj doslej, ki ga odlikujeta konstrukcija narrow foot in ogljikova hrbtenica carbon spine, s čimer je zagotovljen popoln oprijem in prenos energije na smuči. Za popolno oblikovanje zunanje školjke, notranjega vložka in manšete po obliki smučarjevega stopala so dodali še tehnologijo memory fit.

Letošnja novost so tudi smučarska očala s tehnologijo live fit in stekelci Carl ZEISS z neverjetno širokim vidnim poljem. Prav ta očala uporabljajo tekmovalci svetovnega pokala in skupaj s smučarskimi čeladami Atomic pomenijo popolno kombinacijo.

Čelada Redster WC, ki jo nosijo tekmovalci v svetovnem pokalu, ustreza vsem predpisom FIS in je izdelana iz trpežnih steklenih vlaken. Za boljše zračenje je opremljena s pasivnim prezračevalnim si­stemom in združljiva s ščitnikom za brado.

Več na: www.atomic.com