Sobotna lepotica: Nogometašica Alex Morgan

Sobotna lepotica: Nogometašica Alex Morgan (foto: Profimedia) Profimedia
20. 7. 2019

Petke bodo na aktivni.si popestrili mišičasti športniki, ki navdušujejo tako s s svojo spretnostjo, talentom, odločnostjo kot tudi z dobrim videzom. Sobotni dopoldnevi pa so rezervirane za športnice, ki se lahko pohvalijo z vrhunskimi rezultati in čudovitimi, atletskimi postavami.

Alex Morgan, 30-letna Kalifornijka, s polnim imenom Alexandra Patricia Morgan Carrasco, velja za eno najboljših nogometašic na svetu in hkrati tudi za eno najlepših.

Trenutno igra za ameriško moštvo Orlando Pride, z reprezentanco ZDA je aktualna dvakratna svetovna prvakinja ter seveda tudi olimpijska prvakinja iz Ria 2016.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

It’s been 5 years since the last time i was a part of #SISwim and let me tell you, for this, it was worth the wait!!! 2019 @si_swimsuit issue ON.SALE.NOW. 📷 // @wattsupphoto

A post shared by Alex Morgan (@alexmorgan13) on

Lepa Alex, ki je veganka, je diplomirala na univerzi Berkeley iz politične ekonomije. Od leta 2014 je poročena z nogometašem mehiških korenin Servandom Carrascom.

Zaradi svojega atraktivnega videza je bila že večkrat na naslovnicah revij, na prvi strani revije Sports Illustrated se je denimo pojavila že trikrat. Pri športni reviji pravijo, da je Morganova simbol ženske moči, obenem pa je ena izmed najlepših športnic na svetu.