Tanja Želj: Gibalna higiena

Tanja Želj: Gibalna higiena (foto: Profimedia) Profimedia
21. 8. 2019

Najbrž veste, da se nekaj desetletij nazaj niso umivali vsak dan. Kako se vam to zdi? Danes, ko se umivamo vsaj enkrat dnevno? Včasih so se morda umivali enkrat letno. Danes se nam to najbrž zdi čudno, smešno in nenormalno.

  • Skozi to dejstvo vas želim le opomniti, da bi enako normalno kot se vsak dan umivate, moralo biti to, da se vsak dan gibate.
  • Da, vsak dan. Že deset minut v kosu se šteje za vadbeno enoto. Gibanje, ki je dobro za naše zdravje, počutje in funkcionalnost bi naj bilo redno in zmerno. Raziskujte, kaj vam paše.
  • Dejstvo je, da starejši kot postajamo, bolj nam ustrezajo manj intenzivne vadbe. In tako je tudi prav. Ni potrebno skakati in dvigovati srčnega utripa na svoj maksimum. Do telesa ste lahko zelo nežni skozi gibanje. In slej ko prej se vsi enkrat srečamo s tem.

Vabljeni na dan odprtih vrat

V Pilates centru Tanergija vas skozi sistem različnih Tanergija vadb učimo, da s svojim telesom vadite čim bolj redno, pravilno in zato tudi varno. Nam se to zdi zelo pomembno. Vabimo vas, da nas spoznate. Organiziramo dan odprtih vrat, dan brezplačnih vrat – to je Tanergijin dan.

Pridite, preizkusite vadbe in morda boste z našo pomočjo prihodnjo sezono skrbeli zase tako kot je potrebno – redno.

Tanergijin dan bo potekal v soboto, 31. avgusta 2019, med 7.30 in 13.00 v Pilates centru Tanergija na Dunajski cesti 190 v Ljubljani.

Dogodek so podprli posebej izbrani podporniki, ki se bodo na dogodku tudi predstavili.

Med 9.00 in 12.00 organiziramo tudi delavnice/varstvo za otroke z Deni in njenimi Terapevtskimi pravljicami.

Na dogodek se je potrebno prijaviti. Prijavite se lahko na vse vadbe in ali predavanja ali samo na določene.

Prijavo oddate po pregledu programa, ki ga najdete tukaj.