Teniški igralec Aleksander Zverev (oboževalec našega Dragića) bo žrtvam požarov v Avstraliji podaril več kot 4 milijone evrov

Teniški igralec Aleksander Zverev (oboževalec našega Dragića)  bo žrtvam požarov v Avstraliji podaril več kot 4 milijone evrov (foto: instagram) instagram
31. 1. 2020

22-letni nemški teniški zvezdnik ruskih korenin Alexander Zverev je obljubil, da bo ves denar, ki ga bo v letu zaslužil na prvem teniškem  turnirju za veliki slam doniral za posledice požarov, ki pustošijo po Avstraliji.

Trenutno sedmi igralec na teniški ATP lestvici pravi, da je nagrada mamljiva, a vendar so ljudje, ki ta denar potrebujejo bolj kot on.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Survive and advance🦁🔊🇦🇺

A post shared by Alexander Zverev (@alexzverev123) on

Simpatični igralec z vzdevkom Aleksander Veliki (v višino meri skoraj 2 metra) se je že uvrstil v polfinale in si s tem prislužil milijon in 40 tisoč ameriških zelencev. Če bo osvojil turnir, bo prizadetim v požarih poklonil kar 4 milijone in 120 tisoč dolarjev.

S to potezo bo nastavil ogledalo vsem uspešnim in bogatim ljudem in jih spodbudil, da tudi sami finančno prispevajo za skupno dobro. Alex, ki je dokazal, da je zares »Veliki«, bo s tem dejanjem pridobil spoštovanje vseh.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Had an amazing time last night watching the @miamiheat get the W and meeting my favorite nba player @dwyanewade . Thanks for letting me borrow your number for the night 😜😜

A post shared by Alexander Zverev (@alexzverev123) on

Aleksander prihaja iz zelo športne družine, saj je bil njegov oče Aleksander starejši član sovjetske reprezentance v tenisu, katerega prav tako igra njegov starejši sin Mischa.

Aleksander ali Saša je velik navijač košarkarskega kluba Miami Heat in oboževalec našega zvezdnika Gorana Dragića.

U.L.T

Preberite še: Slovenska junakinja zime Anamarija Lampič