Tina Maze uživa v materinstvu in prostem smučanju, njena hčerkica pa že sedaj obvlada nekaj čisto drugega!

Tina Maze uživa v materinstvu in prostem smučanju, njena hčerkica pa že sedaj obvlada nekaj čisto drugega! (foto: Instagram) Instagram
14. 3. 2021

37 - letna Tina Maze, ena najboljših športnic in smučark v zgodovini Slovenije, je zadnje tri leta popolnoma predana materinstvu in družinskemu življenju. No, kljub vsemu pa vedno najde čas zase in za šport, posebno pa si ne zna predstavljati službe v pisarni, ker preveč ceni svobodo, ki jo ponuja narava.

Tina, ki trenutno z družino živi tik za slovensko mejo v Italiji, se veseli poletja, ko se bo ponovno lotila učenja deskanja na vodi. Drugače pa se oba z Andreo vsak dan trudita, da sta z Anouk veliko v naravi.

Instagram

Triletnica ima tudi srečo, da govori italijansko in slovensko ter celo že poje prve pesmice v angleščini. Mamica pravi, da je gotovo, da s tujimi jeziki mala Massijeva ne bo imela težav. Dobitnica štirih olimpijskih medalj in šestkratna športnica leta Slovenije je tudi povedala, da je bilo materinstvo vedno smisel njenega življenja, da nikoli ni niti pomislila, da ne bi postala mama, a bi bilo seveda tudi škoda, da ne bi izkoristila svojega bogatega športnega talenta. Tudi očka Andrea najraje čas preživlja s svojo družino ter jo vsak dan po službi z Anouk mahne na sprehod in druženje v naravi.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tina Maze (@tinamaze83)

Tina je hvaležna, da je zaključila s kariero, in da se zdaj lahko popolnoma posveti hčerkici, zato je z Andreo še nista vpisala v vrtec, saj se imajo trenutno zelo lepo.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tina Maze (@tinamaze83)

Andrea je Tini predstavil tudi alpinizem in prosto smučanje, ki je nekdanjo serijsko zmagovalko tako zasvojilo, da si ne predstavlja več smučanja po urejenih belih strminah. Seveda sta športna mamica in očka letos na smuči postavila tudi Anouk, ki je že pokazala nekaj športnega talenta in odličnih genov.

Preberite še: Olimpijka Sara Isaković postala mamica: na svet je prijokal Max!