Tjaša Kokalj po porodu telovadi doma s pomočjo Varuha zdravja

22. 2. 2018 Promocijsko sporočilo

Tjaša Kokalj se po rojstvu svojih dvojčic počasi, a uspešno vrača v dobro formo. Odkrila je športni klub brez vstopnin in članarin in v njem se počuti odlično.

Zaenkrat telovadi še doma

Tjaša Kokalj, ko je zanosila, z miganjem sprva ni prenehala, potem pa je zaradi nizke lege ene izmed  dvojčic pristala strogemu ležanju, zato je morala prenehati z vsemi aktivnostmi. Po porodu se je njeno telesno počutje še poslabšalo, saj so se kot posledica hranjenja dojenčic, začele pojavljati še bolečine v križu. Takrat se je novopečena mamica odločila, da vzame odgovornost za slabo počutje v svoje roke in se loti telovadbe.

Vendar, kot pravi, še ni pripravljena, da bi se odpravila na skupinske vadbe ali v telovadnico, zato se doma pripravlja s pomočjo Varuha zdravja, spletne telovadnice, ki ponuja več kot sto brezplačnih vadb v živo vsak mesec.

"Čas je bil torej, da zopet okrepim svoje telo, tudi zaradi svojih punčk."

Več o pripravah Tjaše Kokalj ter njenem aktivnem in zdravem življenjskemu slogu si preberite na njenem blogu TK Swat

Ste že obiskali največjo slovensko spletno telovadnico?

Na spletni strani www.varuhzdravja.si lahko tako kot Tjaša Kokalj, tudi vi, povsem BREZPLAČNO pod vodstvom izkušenih trenerjev krepite mišice, izgubite odvečne kilograme, oblikujete telo in se sprostite.

  • VARUH ZDRAVJA: Vaš telefon je lahko vaša telovadnica

Povsod z vami: v službi, na potovanju, na sprehodu in, seveda, doma. Do vadb lahko dostopate s pametnim telefonom, tablico ali osebnim računalnikom. In ker za vadbo ne potrebujete nobene posebne športne opreme, le malo prostora in volje, lahko nekaj dobrega zase zares napravite skoraj kadarkoli in kjerkoli. Zakaj pa ne kar zdaj?

  • VARUH ZDRAVJA: Vadbe za vse, tudi za starejše in gibalno ovirane

V spletni telovadnici vam je na voljo zelo raznolik nabor posnetih vadb, odlično obiskane pa so tudi vadbe v živo. Izbirate lahko med aerobiko, različnimi funckionalnimi vadbami, jogo in pilatesom. Vse vadbe so seveda v slovenskem jeziku in pripravljene tako, da jim lahko sledijo tudi tisti, ki morda še nimajo prav veliko izkušenj z vodenimi vadbami. Velik izbor vadb pa je prilagojen tudi starejšim in gibalno oviranim.

Telovadite, kjerkoli se počutite sproščeno, doma, v pisarni, parku ali hotelu. Telovadite v svojem tempu in uživajte v času, ki ga namenite sebi.
  • VARUH ZDRAVJA: Odlična ekipa trenerjev

Vadbe za vas v spletni telovadnici pripravlja pisana ekipa strokovnjakov in občasno se jim pridružijo tudi znani Slovenci in Slovenke. Tako se na smučanje še vedno lahko pripravljate s Špelo Pretnar. S pomladjo se bo ekipi pridružil perspektiven triatlonec, ki bo s svojim znanjem in nasveti vaše tekaške treninge dvignil na višjo raven, pripravlja pa se tudi sodelovanje z več novimi znanimi osebnostmi. 

Poglejte v spletno telovadnico Varuh zdravja.

  • VARUH ZDRAVJA: Nikoli dolgčas

Vsaka vadba s ponavljanjem postane monotona in jo zato začnemo zanemarjati. Toda v spletni telovadnici Varuh zdravja vam nikoli ne bo dolgčas. Vsakič lahko trenirate z drugim trenerjem ali trenerko. Kombinirate lahko vadbe za moč, pilates, kardio vaje in pilates, se naučite nove asane ali dihalne tehnike. Enkrat se lahko posvetite trebušnim mišicam, naslednjič temeljiteje pretegnete sklepe, naredite vadbo za zdravo hrbtenico ...