Tjaša Kokalj: "Za kakovosten trening se sploh ni treba nikamor peljati!”

28. 3. 2018 Promocijsko sporočilo

Ko se za dober in kakovosten trening ni treba nikamor peljati, se gužvati v garderobi, morda celo čakati na prosto napravo za vadbo, ampak se preprosto le preoblečeš v športna oblačila in začneš vaditi.

Tjaša Kokalj, novopečena mamica dvojčicama, se je po porodu odločila, da vzame odgovornost za slabo počutje v svoje roke in se loti telovadbe kar doma.

Z Varuhom zdravja (spletno telovadnico) sedaj telovadi že nekaj tednov in priznava, da je ponosna nase, da vztraja.

"Medtem ko punci spita svoj dopoldanski spanec, bi se najraje zleknila na kavč in pogledala kakšno serijo, tako pa namenim svojih 5 minut vadbi."

Kljub temu, da Tjaša rada sledi programom, ki jih izvajajo profesionalni trenerji v spletni telovadnici Varuh zdravja, rada telovadi tudi z raztegljivim trakom, ki ji nudi ravno prav obremenitve in upora. Včasih pa telovadi tudi z eno izmed punčk v naročju. Z njima rada dela izpadne korake, ki so odlična vaja za oblikovanje zadnjice, stegen in meč, široke počepe, ki učvrstijo zadnjico in noge ter dvigujem pete kot baletka.

Več o pripravah Tjaše Kokalj ter njenem aktivnem in zdravem življenjskemu slogu si preberite na njenem blogu TK Swat

V spletni telovadnici Varuh zdravja je vsak dan živahneje

Na spletni strani www.varuhzdravja.si lahko tako kot Tjaša Kokalj, tudi vi, povsem BREZPLAČNO pod vodstvom izkušenih trenerjev krepite mišice, izgubite odvečne kilograme, oblikujete telo in se sprostite. Ob vadbah v živo in posnetih treningih pridno telovadijo mladi in stari, izkušeni rekreativci in začetniki. Vsak drugje in vsak v svojem ritmu krepi mišice, nabira kondicijo, vzpostavlja ravnotežje duha in telesa z jogo, vzdržuje telesno težo in še kaj.

  • VARUH ZDRAVJA: Vaš telefon je lahko vaša telovadnica

Povsod z vami: v službi, na potovanju, na sprehodu in, seveda, doma. Do vadb lahko dostopate s pametnim telefonom, tablico ali osebnim računalnikom. In ker za vadbo ne potrebujete nobene posebne športne opreme, le malo prostora in volje, lahko nekaj dobrega zase zares napravite skoraj kadarkoli in kjerkoli. Zakaj pa ne kar zdaj?

Izbirajte med aerobiko, funkcionalnimi vadbami, jogo in pilatesom ter pod vodstvom izkušenih trenerjev preženite stres, okrepite svoje mišice in izboljšajte svojo telesno pripravljenost.

Začni danes za boljše jutrišnje počutje! Pokukaj v telovadnico VARUH ZDRAVJA!

  • VARUH ZDRAVJA: Vadbe za vse, tudi za starejše in gibalno ovirane

V spletni telovadnici vam je na voljo zelo raznolik nabor posnetih vadb, odlično obiskane pa so tudi vadbe v živo. Izbirate lahko med aerobiko, različnimi funckionalnimi vadbami, jogo in pilatesom. Vse vadbe so seveda v slovenskem jeziku in pripravljene tako, da jim lahko sledijo tudi tisti, ki morda še nimajo prav veliko izkušenj z vodenimi vadbami. Velik izbor vadb pa je prilagojen tudi starejšim in gibalno oviranim.

Telovadite, kjerkoli se počutite sproščeno, doma, v pisarni, parku ali hotelu. Telovadite v svojem tempu in uživajte v času, ki ga namenite sebi.
  • VARUH ZDRAVJA: Nikoli dolgčas

Vsaka vadba s ponavljanjem postane monotona in jo zato začnemo zanemarjati. Toda v spletni telovadnici Varuh zdravja vam nikoli ne bo dolgčas. Vsakič lahko trenirate z drugim trenerjem ali trenerko. Kombinirate lahko vadbe za moč, pilates, kardio vaje in pilates, se naučite nove asane ali dihalne tehnike. Enkrat se lahko posvetite trebušnim mišicam, naslednjič temeljiteje pretegnete sklepe, naredite vadbo za zdravo hrbtenico ...

  • VARUH ZDRAVJA: Odlična ekipa trenerjev

Vadbe za vas v spletni telovadnici pripravlja pisana ekipa strokovnjakov in občasno se jim pridružijo tudi znani Slovenci in Slovenke. S pomladjo se bo ekipi pridružil perspektiven triatlonec, ki bo s svojim znanjem in nasveti vaše tekaške treninge dvignil na višjo raven, pripravlja pa se tudi sodelovanje z več novimi znanimi osebnostmi.