Uh, kako sta zaljubljena! Pogačarjeva Urška s čustvenim zapisom po Tadejevi epski zmagi na Giru (FOTO)

27. 5. 2024
Deli
Uh, kako sta zaljubljena! Pogačarjeva Urška s čustvenim zapisom po Tadejevi epski zmagi na Giru (FOTO) (foto: Profimedia)
Profimedia

Ste že videli, na kako čudovit način je Tadeju Pogačarju za zmago na Giru čestitala njegova Urška?

Tadej Pogačar je tudi na letošnji dirki Giro d'Italia potrdil že znano dejstvo, da je eden najboljših kolesarjev v zgodovini tega športa. Simpatični športnik iz Komende je na italijanski pentlji pometel s tekmeci in do zmage prišel s skoraj 10-minutno prednostjo pred prvim zasledovalcem!

Ne spreglejte

Tadej Pogačar je s svojo simultanko na italijanskih asfaltih navdušil tako rojake kot tudi številne kolesarske navdušence po vsem svetu, za zmago pa mu je na čudovit način čestitala tudi njegova srčna izbranka Urška Žigart.

Slovenska kolesarka je svojega srčnega izbranca spremljala od blizu, bila je tudi v Rimu, kjer je bil Tadej Pogačar okronan kot novi prvak ene od treh največjih kolesarskih dirk na svetu. Po njegovem prihodu v cilj je nastala čudovita fotografija, ki priča o tem, kako zaljubljen je slovenski parček.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Urška Žigart (@urskazigart)

Urška Žigart je fotografijo objavila na Instagramu, ob tem pa postregla tudi s čustvenim zapisom: "Ti. V rožnati. In vseh ostalih barvah," je zapisala Žigartova. Njeno objavo je všečkalo že skoraj 30.000 ljudi, Tadej Pogačar pa je svoji Urški odgovoril kratko in jedrnato: "Ljubezen." Uspešen, priljubljen in tako zelo zaljubljen - Tadej Pogačar živi sanje vsakega smrtnika.