Valentinovo na drsalkah: Anže Kopitar in njegova družinica

Valentinovo na drsalkah: Anže Kopitar in njegova družinica (foto: Facebook) Facebook
15. 2. 2020

Anže Kopitar je brez dvoma eden največjih slovenskih športnih zvezdnikov, ki ga v ameriški hokejski ligi NHL častijo kot boga. Morda se Slovenci niti ne zavedamo, da imamo v Los Angelesu pravo legendo na drsalkah, a Anže še vedno na prvo mesto postavlja družino in Slovenijo. Poglejte, kako simpatična otroka ima 32-letni Gorenjec.

Na valentinovo, 14. februarja, so Los Angeles Lakersi z našim Anžetom Kopitarjem odpotovali v Kolorado, ker jih na velikem stadionu pri Colorado Avalanche čaka ena najbolj atraktivnih tekem v sezoni. A ker dneva ljubezni človek ne more preživeti brez ljubljenih, so na veliko tekmo odpotovale tudi družine.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

What a great day!!! #stadiumseries

A post shared by Anze Kopitar (@anzekopitar) on

Tako sta Anžeta na treningu pozdravila tudi njegova otroka Jakob in Neža ter seveda lepa žena Ines.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

First day on the job for these 2. If I’m being honest, they did pretty good 👍🏼 @NHL, you hiring? #NHLAllStar

A post shared by Anze Kopitar (@anzekopitar) on

Na valentinovo lahko povemo njuno ljubezensko zgodbo - zakonca Kopitar sta se spoznala v Mariboru na svetovnem hokejskem prvenstvu, ko je bila ona še dijakinja. Nato sta imela razmerje na daljavo, saj je Anže sprva živel na Švedskem, kasneje pa v ZDA.

Kaj kmalu se je seveda Ines preselila k njemu v Los Angeles, leta 2013 pa sta se poročila na Otočcu. Poleg otrok družini družbo dela še simpatičen kuža Gustl, ki je prava atrakcija tudi L.A. Kingsov, saj štirinožni Kopitar redno tvita o hokeju in Anžetu.

Preberite še: Poglejte, kako sproščeno je Luka Dončić pozdravil Baracka Obamo.