Uganete, kdo je ta lepotica na fotografiji? Naša vrhunska zimska športnica!

Uganete, kdo je ta lepotica na fotografiji? Naša vrhunska zimska športnica! (foto: Instagram) Instagram
25. 8. 2021

Ponavadi jo vidimo v velikem kombinezonu in s čelado na glavi, zato se sploh ne zavedamo, kakšna lepotica je smučarska skakalka Nika Križnar, ki je lani osvojila veliki kristalni globus v ženskih smučarskih skokih.

Smučarska skakalka Nika Križnar je na svojem Instagramu objavila čudovite morske fotografije s plaže. S fantom Aljažem Vodanom sta uživala v Hrvaškem Murtru, Nika pa si je delala sončno zalogo za dolge in mrzle zimske dni. Lepa Nika pa nima za seboj le brezskrbnega poletja, ampak je na začetku poletja uspešno opravila tudi poklicno maturo na srednji ekonomski šoli v Kranju.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nika Križnar (@nika.kriznar)

Sicer pa je vedno nasmejana Nika odlična slaščičarka, saj v družini slovi po spretnih rokah, ki ustvarijo najbolj čudovite in okusne torte. V enem od intervjujev se je tudi pohvalila, da se je naučila narediti tudi svojo najljubšo sladico - indijančka.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nika Križnar (@nika.kriznar)

Sicer skakalka zelo pazi na svojo težo in po 12. uri ne je več kruha, ogljikovih hidratov in sladkarij, tako da je v lanskem letu shujšala kar za 5 kilogramov. In športnica bi s svojim nalezljivim nasmehom in vitko, atletsko postavo z lahkoto zakorakala tudi na modne brvi. Se strinjate?