Začetek smučarske sezone

26. 11. 2008

Korak v novo sezono so prejšnji vikend prvi v Sloveniji naredili na smučišču Krvavec. Po podatkih Snežnega telefona pa naj bi obratovalo tudi Mariborsko Pohorje, kljub temu, da je na progah le do 10 cm nar. in komp. snega. Predviden pričetek obratovanja smučišča na Rogli je 29. 11.

Najbolj zasneženo smučišče ta trenutek - Krvavec - ima kar 50 cm nar. in komp. snega. Na 25-ih kilometrih prog se lahko zabavate vsak dan od 8. 00 do 17. 00. Takšna celodnevna zabava vam bo olajšala denarnico za 28 € in "le" 3 € manj dijakom in študentom.

Še preden se odpravite v višave pa poskrbite da je vaša oprema pripravljena in podmazana. Če si (nove) opreme še niste privoščili si oglejte naš Karving magazin. V njem je test 60-ih parov smuči na katerih so teste opravili sami znani obrazi kot so Urška Hrovat, Jure Košir, Rene Mlekuž, Matjaž Vrhovnik, Avstrijec Christian Mayer, legendarna Pavel Grašič (trener) in Slavo Mulej (serviser) in še bi lahko naštevali.

Trenutne slike smučišč, temperaturo in celoten cenik kart si oglejte na Snežnem telefonu.

Karving magazin je izšel kot priloga k revijam Men's Health (30. 10. ), Cosmopolitan (30. 10. ), Playboy (14. 11. ) in Elle (14. 11. ), Avto magazin (20. 11. )!