Zdravnik razkril, kaj se je dogajalo v slačilnici po udarcu Luke Dončića v glavo (+ zakaj je Mike Tobey že na začetku odšel z igrišča?)

8. 9. 2022

Ko je Luka zapustil igrišče, smo živno držali pesti, da se hitro vrne in da poškodba ni resna. Zdaj vemo, kaj se je dogajalo v slačilnici. 

Slika 1/3

Pogosto slišimo tako košarkarje kot odbojkarje reči, da so navijači dodatni igralec, ki jim daje motivacijo, da od sebe dajo največ, kot zmorejo. In tudi včeraj je bil v športu odličen dan za Slovenijo! Najprej smo slavili v košarki z 88:82, potem pa še v odbojki s 3:1 v nizih. Čestitke vsem!

Ko tako spodbujamo in spremljamo športnike, nas težko ne bi zaskrbelo vsakokrat, ko se zgodi kakšna poškodba.

Včeraj smo pri košarki že v prvi minuti tekme s Francijo izgubili Mika Tobeya, ki se je poškodoval ob prvem skoku. Poškodbo je staknil že na prejšnji tekmi z Nemčijo in očitno še ni bil pripravljen igrati. A se je kmalu vrnil na klop, s kjer je opazoval tekmo in spodbujal svoje soigralce. Želimo mu čim prejšnje okrevanje! 

Kaj pa se je zgodilo Luki Dončiću? Preverite v nadaljevanju.

profimedia

Preverite tudi Kaj počnejo srčne izbranke naših košarkarjev? Partnerica Vlatka Čančarja je IZJEMNO USPEŠNA ŽENSKA! ali pa Ste vedeli, da se je TA slovenski košarkar zaročil? Preverite, s kakšnim prstanom je presenetil svojo izbranko!