Podarjamo iz srca: Športne nogavice GO4GOAL

20. 12. 2021
Deli
Podarjamo iz srca: Športne nogavice GO4GOAL (foto: GO4GOAL)
GO4GOAL

Tokrat razveseljujemo športne navdušence! Če imate v svoji bližini kakšnega, smo našli pravo darilo zanj. 

Sebe in športnike v svoji bližini letos obdarite z nečem, kar je izjemno pomembno pri čisto vseh športih. Že veste, o čem govorimo? 

NE SPREGLEJTE NAGRADNE IGRE NA KONCU ČLANKA! 

GO4GOAL so športne nogavice - pa ne samo še ene nogavice na trgu. Nastale so namreč v sodelovanju s strokovnjaki z različnih področij: ortopedi, fizioterapevti, strokovnjaki za tkanine in s športniki, razvite pa so bile v Sloveniji. Primerne so čisto za vse: tako za profesionalne kot rekreativne športnike znotraj različnih disciplin, otroke in ljudi, ki veliko časa preživijo na nogah.

Prednosti nogavic GO4GOAL:
  • Namesto klasičnih protizdrsnih blazinic so na spodnjo stran stopala vpletli protizdrsno tkanino. S tem so zmanjšali drsenje stopala v nogavici in nogavice v obutvi.

  • vsebujejo material, ki za 30-odstotkov hitreje odvaja vlago in se posuši 50-odstotkov hitreje kot bombaž.

  • Posebej so prilagojene levemu in desnemu stopalu – to omogoča popolno prileganje, s posebnim pletenjem in materiali pa ščitijo določene predele stopala (gleženj, prsti, ahilova tetiva).
GO4GOAL

Ustanovitelj in direktor znamke GO4GOAL je Tadej Glavač, ki je vsak prosti trenutek je izkoristil za igranje nogometa, dokler ni v četrtem letniku med igro prišlo do hude bolečine v spodnjem delu hrbta. V istem trenutku so mu popustile noge, saj niso več zdržale teže njegovega telesa. Kot se je izkazalo, so bili žulji glavni razlog njegove poškodbe - zaradi žuljev je krčil palec, ga potiskal v stopalo in posledično svoje telo spravil v nepravilni položaj. Žulje je imel takrat po skoraj vsaki aktivnosti in to vse zaradi neprimernih nogavic. Posledica poškodbe so bili meseci terapij in eno leto brez športa. 

Zakaj je Tadejeva zgodba pomembna? Ker ga je pripeljala do današnjih uspehov. Zaradi poškodbe v srednji šoli je namreč razvil prav posebne športne nogavice.

Na začetku podjetniške poti je Tadeju veliko pomagal profesionalni nogometaš Marcos Tavares, ki je sodeloval tudi pri samem razvoju nogavic, sledili so še Borut Mačkovšek, Dominika Čonč, Rok Možič ...

GO4GOAL

NAGRADNA IGRA

Podarili bomo kar dva para športnih nogavic GO4GOAL, ki lahko na vadbi spremljajo vas ali koga od vaših bližnjih. Za sodelovanje vpišite svoj elektronski naslov v spodnji obrazec. Če želite z nogavicami obdariti še koga, pa jih lahko dobite v spletni trgovini

*Nagradna igra je zaključena. Zmagovalca sta Helena K. in Andrej B. 

Novo na Metroplay: Zakaj so mladi danes vse manj aktivni? | Športne igre mladih