Exatlon: TAKŠNI so v resnici odnosi znotraj modre ekipe!

Exatlon: TAKŠNI so v resnici odnosi znotraj modre ekipe! (foto: Planet TV) Planet TV
16. 11. 2022

Članica ekipe Jadran nam je iz prve roke razkrila, kako so se "modri" v resnici med seboj razumeli.

V novi epizodi Aktivni podkasta gostimo Piko Miškulin, tekmovalko letošnje sezone Exatlona. Med drugim smo jo povprašali tudi o tem, zakaj se je za prijavo sploh odločila ter kakšni so bili odnosi znotraj ekipe Jadran.

Pika je pojasnila, da se je v šov prijavila, ker je pogrešala tekmovanja in vse občutke ki jo ob tem spremljajo. Obenem pa še nikoli ni tekmovala v ekipi, zato jo je zanimalo, kako se bo izkazala v ekipnih športih. "Mislim, da mi je šlo zelo dobro, saj sem se z ekipo dobro ujela," je še povedala.

Med drugim nam je zaupala tudi, kako so se z ekipo ujeli.

Ko pred zasloni spremljamo modro ekipo, deluje, kot da se odlično razumemjo. To potrjuje tudi Pika, ki je prepričana, da se je ravno zaradi odnosov z ekipo še toliko bolj trudila biti na vsaki tekmi najboljša, kar je lahko bila.

"Zelo mi je pomagalo to, da smo se z ekipo dobro razumeli. Zaradi tega sem se še posebej trudila na tekmovanjih; želela sem si ostati čim več časa z ekipo.  Res je, da je proti koncu tekmovanja vsak zase, a sploh v prvih tednih je ekipa tista ki šteje in dobri odnosi lahko vplivajo na uspešnost ter na to, koliko se potrudimo," je pojasnila. 

Pika nam je povedala tudi, kako se je na šov pripravljala, s katerimi izzivi se je med tekmovanjem srečevala ter kdo so njeni letošnji favoriti.

Celotnemu pogovoru prisluhnite tukaj: