Karolina iz Exatlona je končno priznala, kaj se je zares razvilo med njo in Borisom

Karolina iz Exatlona je končno priznala, kaj se je zares razvilo med njo in Borisom (foto: Planet TV) Planet TV
3. 2. 2023

Ste se tudi vi spraševali, če je med Borisom in Karolino preskočila iskra?

V lanski sezoni športno obarvanega resničnostnega šova Exatlon je bilo videti, kako so se člani ekipe Jadran resnično povezali. Zgolj v nekaj tednih so postali pravi prijatelji in na tekmah so se vedno podpirali, se motivirali in si pomagali.

Gledalce pa je še posebej pritegnil odnos, ki sta ga razvila Karolina Siročič in Boris Vidovič. Čeprav sta oba trdila, da sta le prijatelja, so oboževalci bili prepričani, da se je med njima razvilo tudi nekaj več.

V novi epizodi Aktivni podkasta pa nam je Karolina končno povedala, kaj se je v resnici zgodilo.

"Z Borisom se je res razvilo prijateljstvo, nič več. Poznala sem ga že od prej in v šovu sva veliko časa preživela skupaj, ker sva se res dobro razumela. Tudi, ko mi je bilo težko, sem se obrnila na njega.

Res pa ni bilo nič med nama. Zdaj se še vedno občasno slišiva in ostajava v prijateljskih odnosih," je pojasnila Karolina.

Vse kaže, da sta torej res bila samo zelo dobra prijatelja, najbrž pa sta preživela toliko časa skupaj ravno zato, ker sta se poznala že pred šovom.

Sicer pa Karolina pravi, da so se vsi v celotni ekipi zelo dobro razumeli. Še danes je v stiku z vsemi, najbolj pa z Rozi, Nežo, Markom in Piko.

Celotnemu pogovoru s Karolino prisluhnite tukaj: