To je odgovor na vprašanje, kako si sestaviti svojo idealno jutranjo rutino in zakaj (odgovarja Nina Gaspari)

To je odgovor na vprašanje, kako si sestaviti svojo idealno jutranjo rutino in zakaj (odgovarja Nina Gaspari) (foto: Nina Gaspari) Nina Gaspari
27. 3. 2022

Jutranja rutina je eden ključnih stebrov, ki nam je lahko v pomoč, da tudi mi najdemo ravnotežje in končno zaživimo življenje, ki nam je resnično namenjeno. Ampak … kako jo zasnovati in z njeno pomočjo vsak nov dan začeti dobro?

Nina Gaspari je strokovnjakinja za medije, podkasterka, učiteljica joge ter mentorica podjetnicam, ki želijo graditi uspešne in odmevne podjetniške zgodbe.

Zadnje desetletje hodi po samostojni podjetniški poti in ženske uči, kako graditi medijsko zanimive podjetniške zgodbe ter pri tem loviti ravnotežje med delom in zasebnim življenjem. Od konca leta 2019 vodi in urednikuje najbolj poslušan slovenski podjetniški podkast Lovim ravnotežje, na katerem v solo epizodah in z občasnimi gosti odkriva skrivnosti uravnoteženega življenja.

Več o tem, zakaj je dobro, da si tudi vi vzpostavite svojo jutranjo rutino in kako se tega lotiti, izveste v drugi epizodi podkasta Sprehod na dan TUKAJ:

Ajda Kolar

V drugi epizodi Sprehod na dan podkasta se Ajda Kolar z Nino pogovarja o lovljenju ravnotežja in tem, kako je svojo ljubezen spoznala na sprehodih.

Punci razkrijeta, kako in zakaj je nastala blagovna znamka Lovim ravnotežje, kako v resnici vzpostavimo ravnotežje v življenju in kako si sestavimo idealno jutranjo rutino, enega ključnih stebrov lovljenja ravnotežja.

Spregovorita o tem, katere so tiste stvari, ki jih ne povesta kar tako vsakomur, Nina pa razkrije tudi, katere podkaste najraje posluša in s poslušalci deli štiri super ideje za sprehode po Sloveniji.

Odgovarjali sta na vprašanja, ki jih najdemo na naslovnici knjige Tišina, avtorja Erlinga Kaggeja, ki je izšla v založbi Vida: kaj je tišina, kje je in zakaj je danes pomembnejša kot kdajkoli.

V zadnjem delu pogovora pa se dotakneta še ene od Nininih strasti - potovanj in razkrijeta, kdaj bo Nina opravila naslednji letalski let in kam jo bo odpeljal.

Da boste vedno ujeli svežo epizodo, stisnite »subscribe«.

»Kaj je tišina? Meni tišina danes ne predstavlja iste stvari, kot mi je eno leto nazaj. Eno leto nazaj bi rekla, da imam ogromno tišine v življenju. […] Zdaj sem skoraj dobro leto v partnerski vezi in meni tišina predstavlja druge stvari. Tišina je zdaj zame takrat, ko se midva smejeva.« - Nina Gaspari

Fotografije: Nina Gaspari