Hollywoodska dieta v 3 korakih (in razlogi, zakaj je vredna vaše pozornosti)

Hollywoodska dieta v 3 korakih (in razlogi, zakaj je vredna vaše pozornosti) (foto: DTM) DTM
23. 9. 2021 Promocijsko sporočilo

Popoln videz je ključnega pomena za svetovne hollywoodske zvezdnike. Zato za pripravo na pomembna snemanja in prireditve uporabljajo to skrivnostno hitro dieto!

Kaj če bi lahko shujšali tako, kot to počnejo svetovni zvezdniki, ko imajo na voljo samo 30 dni, da se pripravijo na vlogo ali podelitev nagrad?

Dieta, ki je obnorela Hollywood in rešuje kariere

30-dnevno hollywoodsko hitro dieto so oblikovali strokovnjaki in prehranski svetovalci s ciljem, da zvezdniki svoje telo spravijo v popolno formo v najhitrejšem času pred pomembnimi snemanji in dogodki.

Zaradi svoje učinkovitosti je ta dieta postala glavna skrivnost, ki so jo do zdaj poznali le zvezdniki.

Zvezdnice, kot so Victoria Beckham, Kim Kardashian in Kendall Jenner, niso mogle dolgo skrivati svoje skrivnosti in so jo (pomotoma ali ne) izdale na družbenih medijih.

Z njihovo pomočjo pa vam lahko zdaj tudi mi predstavimo hollywoodsko hitro dieto, ki cilja na tri glavne vzroke, ki pospešujejo preoblikovanje telesa – izgubo odvečnih kilogramov, kontrolo apetita in razgradnjo maščobnega tkiva okoli trebuha v samo 30 dneh.

In ne skrbite – ne gre le za novo modno muho, saj so učinki teh izdelkov za hujšanje tudi znanstveno dokazani!

Nimate časa in bi želeli hitro izgubiti odvečne kile z najmanj truda in največ učinka? Preverite skrivnost, ki rešuje kariere hollywoodskih zvezdnikov, TUKAJ.


Poglejmo si 3 glavne korake:

3 koraki hollywoodske hitre diete, s katero izgubite kile v 30 dneh

Dieta traja 30 dni in vse, kar morate narediti, je, da vsak dan v svojo jutranjo rutino vključite 3 korake. Kombinacija vseh treh bo tako vsako jutro aktivirala vaše telo, da bo med dnevom dodatno kurilo maščobo in zabremzalo dodaten vnos kalorij.

1. korak – aktivacija izgubljanja odvečnih kilogramov s čajem SlimAll

Obstaja razlog, da ima #teatox na Instagramu neverjetnih 900.000 objav, povezanih z njim. Kendall Jenner pa pravi, da popije kar 12 skodelic čaja za hujšanje na dan pred tednom mode.

Za izgubo telesne teže je treba spodbuditi topljenje maščob, ki ga telo zaustavi, ko začne nabirati kilograme. Hollywoodska hitra dieta tako kot prvi korak predpisuje pitje čaja SlimAll od 3 do 5-krat dnevno. Najbolje je, da ga začnete piti zjutraj na tešče, da njegove učinkovine hitro pridejo v obtok telesa.

Čaj SlimAll znanstveno dokazano pospešuje kurjenje maščob in znižuje holesterol, kar je ključnega pomena pri hitrem tempu, polnem stresa, ki ga doživljajo zvezdniki.

Če bi želeli doseči podoben učinek brez pitja čaja SlimAll, bi morali namreč popolnoma spremeniti prehrano in dnevno rutino. S čajem SlimAll pa tako dosežemo isti učinek brez truda. Prav zaradi tega je to prvi korak pri hollywoodski hitri dieti.

Želite tudi vi aktivirati telo, da začne izgubljati kile, tako kot to počnejo zvezdniki, ko nimajo časa, potrebujejo pa rezultat? Zagotovite si popolno kombinacijo TUKAJ.

2. korak – ustavitev napadov lakote čez dan z obliži Hoodia

Pri vsaki dieti je ključnega pomena rutina, še toliko bolj, če želimo v kratkem času doseči veliko izgubo kilogramov. Toda največkrat to rutino uničijo nenadni napadi lakote ali situacija, ko se nam podre urnik in jemo šele pozno zvečer.

Zvezdniki pogosto snemajo dolgo v noč in čez dan doživljajo spremembe urnika, ki številnim povzročijo stres. Prav zaradi tega hollywoodska hitra dieta predpisuje uporabo obliža Hoodia. Ta namreč ukroti apetit in ga uravnava čez dan. Zvezdniki si ga preprosto namestijo na del stegna ali roke zjutraj po prvi skodelici čaja SlimAll.

Obliž v času 24 ur, ko je nalepljen na vaši koži, sprošča sestavine, ki jih telo absorbira skozi kožo in dovaja v telo. Rezultat, ki ga občutite, pa je zmanjšan apetit!

3. korak – spodbuditev kurjenja maščob okoli trebuha s kremo BellyStop

Najbolj trdovratna maščoba se nabira okoli trebuha in jo je tudi najtežje odstraniti. Da bi v 30 dneh dosegli isti učinek kot po 4 mesecih intenzivne vadbe, hollywoodska hitra dieta vključuje uporabo kreme BellyStop. Ta namreč neposredno cilja na predele maščobe na trebuhu.

Zjutraj, ko spijemo skodelico čaja SlimAll in si namestimo obliž Hoodia, je priporočljivo, da kremo vmasiramo na predel okoli trebuha, da še dodatno spodbudimo izgubo maščobe na trebuhu.

Masaža namreč pripomore k dodatni aktivaciji kreme, medtem ko čaj SlimAll pomaga odplakniti vse toksine, ki jih razgradi krema BellyStop.

Kaj je ta skrivnostna kombinacija, ki jo uporabljajo hollywoodski zvezdniki, da v 30 dneh izgubijo kile za popoln videz na rdeči preprogi? Kliknite TUKAJ.

Kako dolgo traja hollywoodska hitra dieta?

Ker je to intenziven telesni tretma, ki cilja na celotno telo s kombinacijo čaja SlimAll, obližev Hoodia in kreme BellyStop, ni treba čakati mesece in mesece. Učinki so namreč vidni že po 30 dneh vsakodnevne uporabe vseh treh preparatov.

Hollywoodska hitra dieta je dokazana rešitev za vse zvezdnike, ki morajo izgubiti kile pred pomembnim snemanjem ali dogodkom na rdeči preprogi. 100 tisoč uporabnikov pa je že pokazalo svoje rezultate na družbenih omrežjih.

Ne pozabite – dandanes slaba novica še veliko hitreje zaokroži po svetu kot dobra. In če tretma ne bi bil učinkovit, zagotovo ne bi dobil toliko pozitivnih komentarjev zvezdnikov in drugih uporabnikov!

Tako boste lahko tudi vi že v 30 dneh opazili, da ste izgubili kilograme. Telo je namreč vstopilo v višjo porabo kalorij v kombinaciji z zmanjšanim apetitom. Prav tako se aktivira globinsko kurjenje maščob na rizičnem predelu trebuha.

Samo za bralce govori.se smo danes pripravili posebno ponudbo, ki vam omogoči, da dobite vse tri izdelke za samo ceno dveh, saj kremo BellyStop prejmete povsem brezplačno!

Ta neverjetni komplet lahko danes po akcijski ceni naročite tudi na slovenski spletni strani www.LocoNatura.com, po telefonu 07 600 3005 ali prek spodnjega obrazca, kjer po ceni 59,98 EUR (44 % popusta) prejmete vse tri izdelke, darilo ob nakupu, poštnina pa je za vas brezplačna!

Ne odlašajte, saj ponudba velja le do razprodaje zalog: