Nagradna igra: Be-Light podarja tretmaje hujšanja

Vse dame, ki želite skočiti v poletne dni vitke in samozavestne, se lahko pridružite posebnemu Be-Light programu, ki ga od 1. do 15. aprila lahko osvojite s sodelovanjem v nagradni igri. (foto: Promocijski material) Promocijski material
6. 4. 2012 Promocijsko sporočilo

Prihaja čas poletja in z njim skrb za odvečne kilograme. Imate pogosto težavo, da se zaradi odvečnih kilogramov ne morete sprostiti na plaži in se zato nenehno skrivate za brisačo?

Vitke in samozavestne

Vse dame, ki želite skočiti v poletne dni vitke in samozavestne, se lahko pridružite posebnemu Be-Light programu, ki ga od 1. do 22. aprila lahko osvojite s sodelovanjem v nagradni igri.

Tri izbranke bodo prejele 2-mesečni Be-Light tretma, v katerem bo natančno določen jedilnik ustrezne prehrane ter vadbe s strokovnjakom in letno zalogo prehranskega dopolnila Be-Light.

Sodelujoče bodo z nami delile svoje želje in cilje glede izgube telesne teže in razloge, zakaj si tega želijo, komisija, ki jo sestavljajo nutricionistka Mateja Hriberšek, Blaž Gorjup, predstavnik blagovne znamke Be-Light Slovenija in Petra Črnivec, sodelavka agencije Publicis, pa bo na podlagi njihovega motivacijskega pisma izbrala tri prejemnice posebnega Be-Light tretmaja.

Vse tri izbranke bodo v času obiskovanja Be-Light programa na Facebook strani poročale o svojih uspehih in dosežkih, obiskovalci pa bodo lahko glasovali za svojo favoritko. Udeleženko Be-Light programa, ki bo na Be-Light Facebook strani prejela največ glasov, čaka še ena super nagrada, in sicer kuharski tečaj Srečne kuhinje, ki ga vodi Mario Samobolec.

Med vsemi prijavljenimi na natečaj bo Be-Light z žrebom vsak teden do konca natečaja izbral tudi 3 nagrajenke za mesečni tretma Be-Light.

Imena nagrajenk bodo objavljena na Be-Light Facebook strani.

Kako sodelujete?

Na nagrade@adriamedia.si pošljite naslednje informacije:

  • Naštejte razloge zakaj želite izgubiti telesno težo.
  • Kakšni so vaši cilji glede izgube telesne teže?
  • Napišite motivacijsko pismo, ki bo prepričalo žirijo (maksimalno 500 besed).
  • Dodajte fotografijo (za interno rabo, objava po želji).
  • Ime, priimek, domači naslov, starost, telefonsko številko in e-pošto.
  • Ste zdravi ali se soočate s katero od bolezni?

Prijave potekajo do od 1. do 22. aprila, celoten natečaj pa poteka do sredine junija.

Napadite ogljikove hidrate tam, kjer postanejo problematični in se ne odrekajte užitkom dobre hrane. Ker so rezultati opazni že po 30-ih dneh jemanja kapsul Be-Light, boste v kopalke lahko skočile, kot bi mignil.

Letos bo za vašo postavo poskrbel Be-Light

100-odstotno naravno prehransko dopolnilo, ki z neposrednim delovanjem na škrobnate ogljikove hidrate poskrbi za uravnavanje telesne teže, podaljšuje čas sitosti in vpliva na raven sladkorja v krvi.

Skrivnost uspeha je v izvlečku belega fižola StarchLite, ki s svojim edinstvenim načinom delovanja zagotavlja opazne rezultate že v 30-ih dneh.

Be-Light ne povzroča stranskih učinkov, je telesu prijazno in klinično dokazano varno prehransko dopolnilo, kar na podlagi različnih študij potrjuje tudi nutricionistka Mateja Hriberšek.

Be-Light

In vivo študija Leonarda Celleno dokazuje, da je hujšanje s kapsulami Be-Light varna in učinkovita pomoč pri zmanjševanju telesne teže.

Z uporabo Be-Light kapsul lahko uspešno izgubite odvečne kilograme brez odrekanja in napornih diet, ki telo izčrpavajo in pogosto škodujejo zdravju.

Na problematiko diet opozarja tudi strokovnjakinja za prehrano Mateja Hriberšek: »V boj z odvečnimi kilogrami se najpogosteje podamo z različnimi dietami. Zagotovo pripomorejo, da izgubimo kakšen kilogram. Vendar pa dolgoročno niso učinkovite in so lahko zdravju celo škodljive, saj organizmu odvzamemo posamezne hranilne snovi. Diete delujejo na telesno in duševno zdravje stresno. Postanemo nervozni, razdražljivi, zmanjša se delovna storilnost. Telo je oslabljeno, mlahavo, maščobe na stegnih, bokih in zadnjici pa žal ostanejo.«

Nutricionistka izpostavlja tudi dejstvo, da z uživanjem ogljikovih hidratov v prehrani pokrijemo okrog 50-70 odstotkov potreb po energiji in so zato pomemben del uravnotežene prehrane.