Osveži si poletje s kokosovo vodo brez dodanega sladkorja

Osveži si poletje s kokosovo vodo brez dodanega sladkorja (foto: Foto: Neja Gril (@everyday_breakfast_club)) Foto: Neja Gril (@everyday_breakfast_club)
8. 6. 2020 Promocijsko sporočilo

100 % kokosova voda Notus priteče naravnost iz mladega kokosa vietnamskih palm in v sebi nosi naravno sladkobo, ki jo naredi zelo okusno. Ne vsebuje nobenih konzervansov, barvil ali umetnih sladil in je popolnoma brez maščob, tako da je primerna za vse, ki živite aktivni življenjski slog ali pa želite samo zdravo živeti.

Kokosova voda je naravni izotonik z visoko vsebnostjo mineralov (še posebno kalij in magnezij), ki pomagajo pri hidraciji telesa in regeneraciji po športnih aktivnostih. Priročna embalaža bo odlična za izlete, sprehode in kot nepogrešljiv dodatek v športni torbi.

Foto: Neja Gril (@everyday_breakfast_club)

Dobro ohlajena lahko doma polepša popoldne in osveži dan. Naš nasvet: dodajte ji led in rezine limete in obljubimo, da bo okus popeljal vse do vietnamske plaže.

Foto: Neja Gril (@everyday_breakfast_club)

Notus 100 % kokosova voda je na voljo v trgovini Bodygain.si, več idej za pitje in uporabo ter osvežujoče nagradne igre pa redno delijo tudi na Instagram profilu.

Foto: Neja Gril (@everyday_breakfast_club)