Ramen burgerNamesto žemljice testenineZa 2 osebi potrebujete:• 300 g ramen testenin• sol • 1 čebulo• 4 žlice olja• 180 g mlete govedine• poper • 2 jajci• 3 žlice drobtin• 30 g rukole • 1 rdečo čebulo• 2 rezini topljenega sira• 2 žlici kečapaPriprava: Testenine skuhajte v slani vodi po navodilih z embalaže. Olupite čebulo in jo zrežite na kocke. Popražite jih na 1 žlici olja in počakajte, da se ohladijo. Nato jim primešajte mleto meso, sol, poper, 1 jajce in drobtine. Oblikujte 2 burgerja. Testenine odcedite in jim primešajte razžvrkljano jajce.Testenine s pomočjo vilic oblikujte v 4 ploščice. Te nato z obeh strani hrustljavo zapecite na 2 žlicah olja. Po peki jih odcedite na papirnati brisači. Burgerja z vsake strani 4 do 5 minut pecite na preostalem olju in ju odcedite na papirnati brisači.Preberite rukolo. Rdečo čebulo olupite in jo zrežite na obročke. Spodnji dve ploščici iz testenin obložite z rukolo, burgerjem, sirom in čebulnimi obročki. Premažite s kečapom in prekrijte z drugim dvema testeninskima ploščicama. Čas priprave: 60 minut.Na osebo: približno 850 kcal, beljakovine: 39 g, maščobe: 48 g, ogljikovi hidrati: 59 g.