Prehransko pravilo št. 1, ki se ga drži George Clooney

Prehransko pravilo št. 1, ki se ga drži George Clooney (foto: Profimedia) Profimedia
30. 6. 2022

Eden najbolj seksi moških na tem svetu se pri prehrani drži enostavnega pravila...

George Clooney je pri svojih 61 letih dosegel že veliko. Zaslovel je kot igralec, zdaj pa se vse bolj uveljavlja tudi kot režiser in scenarist. Znan pa je tudi zaradi svojega videza. Leta 1997 in 2006 je bil okronan za najbolj seksi moškega na svetu.

Veliko ljudi se sprašuje, kaj Clooney počne za svoj videz, kako izgleda njegova vadba ter ali se drži kakšnih posebnih prehranskih režimov. George pa je za revijo People pred kratkim povedal, da se pri prehrani drži preprostega pravila.

Družinske, domače večerje

George ima z ženo Amal dvojčka po imenih Ella in Alexander. Clooney je priznal, da sta z ženo obupna kuharja, zato imata v svoji hiši osebno kuharico, ki pripravlja okusne, sveže in zdrave obroke za vso družino. Kuharica prihaja iz Italije, zato družino pogosto razvaja z italijanskimi specialitetami, obvlada pa tudi druge svetovno znane jedi.

Skupne družinske večerje so tako postale že stalnica v družini Clooney. George je za revijo zaupal, da ga hrana zunaj redko premami in ga večino časa sploh ne zanima. Raje preživi čas z družino, ob tem pa si zagotovi uravnoteženo prehrano.

Nekateri strokovnjaki so mnenja, da družinski obroki celo pomagajo pri daljšem in bolj zdravem življenju. Nudijo nam namreč občutek pripadnosti, krepijo naše odnose, izboljšajo samozavest ter počutje. Vse tako lahko prispeva k daljšemu in kvalitetnejšemu življenju.