Nežna malinova rulada: Kavna zrnca aromatizirajo smetanoZa 12 kosov potrebujete:• 5 žlic kavnih zrn • 500 g smetane• 4 jajca • 100 g rjavega sladkorja• 2 rumenjaka • 125 g moke• 1 noževo konico pecilnega praška• 500 g malin• 2 zavitka utrjevalca smetane• 1 vaniljev sladkor • 100 g sladkorja• kakav v prahuPriprava:1. Kavna zrna stresite v smetano in jo čez noč postavite v hladilnik. Pečico segrejte na 200 stopinj (ventilatorsko na 180 stopinj). Pekač obložite s papirjem za peko. Ločite rumenjake od beljakov. Beljakom dodajte sladkor in jih čvrsto stepite. Drugega za drugim primešajte 6 rumenjakov. Moko zmešajte s pecilnim praškom, mešanico presejte na jajčno kremo in jo primešajte. Testo porazdelite po pekaču, ga pogladite in pecite 8 do 10 minut.2. Biskvit prevrnite na vlažno kuhinjsko krpo. Odstranite papir in biskvit po dolgem zvijte.3. Preberite maline. Zamrznjenih ne odmrzujte. Sadeže grobo pretlačite. Smetano precedite, ji dodajte utrjevalec, vaniljev sladkor in sladkor ter jo čvrsto stepite. Primešajte maline. Razgrnite biskvit, ga premažite s kremo in ga ponovno zvijte. Rulado potresite s kakavom v prahu.Na kos: približno 290 kcal, beljakovine: 6 g, maščobe: 16 g, ogljikovi hidrati: 29 g.