Rulada Pina colada: Okusite karibski pridihZa 12 kosov potrebujete:• 4 jajca • 1 ščepec soli• 1 vaniljev sladkor• 100 g sladkorja• 100 g moke • 1 žličko pecilnega praška• 1 mini ananas • 1 zavitek praška za tortno kremo• 5 g kokosove moke • 2 žlici ruma• 450 g smetane • 2 žlici kokosovih ostružkov• 6 kandiranih češenjPriprava:1. Pečico segrejte na 200 stopinj (ventilatorsko na 180 stopinj). Ločite rumenjake od beljakov. Beljakom dodajte sol, vaniljev sladkor in sladkor ter stepite trd sneg. Drugega za drugim primešajte rumenjake. Moko zmešajte s pecilnim praškom in jo presejte na jajčno kremo. Pekač obložite s papirjem za peko. Po njem porazdelite testo in ga pecite približno 10 minut. Nato ga prevrnite na kuhinjsko krpo, posuto s sladkorjem. Odstranite papir, biskvit tesno zvijte in počakajte, da se ohladi.2. Ananas olupite in ga zrežite na četrtine ter odstranite stržen. Tri četrtine ananasa zrežite na zelo drobne kocke. Približno 5 minut jih dušite na 2 žlicah vode in nato pustite, da se ohladijo. Prašku za kremo primešajte rum, kokosovo moko in 2 žlici smetane. Preostalo smetano čvrsto stepite. 330 g smetane in kocke ananasa primešajte tortni kremi.3. Biskvit razgrnite, ga premažite s kremo in ga zvijte nazaj. Rulado za 3 ure postavite v hladilnik. Kokosove ostružke popražite in počakajte, da se ohladijo. Rulado okrasite s preostalo smetano, kokosom češnjami in preostalim ananasom.Na kos: približno 270 kcal, beljakovine: 5 g, maščobe: 17 g, ogljikovi hidrati: 23 g.