10 razlogov, zakaj (ne) imeti aktivno dekle
10 razlogov, zakaj (ne) imeti aktivno dekle
25 budističnih modrosti za mir v vaši duši
25 budističnih modrosti za mir v vaši duši
6 znakov, da ste izjemno občutljiva duša
6 znakov, da ste izjemno občutljiva duša

Prehranjujte se BIO!

7. 10. 2010 Promocijsko sporočilo

Spar Slovenija je bil prvi na slovenskem trgu, ki je pred več kot 10 leti uvedel lastno znamko izdelkov iz ekološke pridelave Spar Natur*Pur, ki združuje najboljše, kar daje narava.

Zakaj je prehranjevanje z bio izdelki tako priporočljivo?

Bio izdelki vsebujejo več hranilnih in zaščitnih snovi kot živila, ki niso ekološko pridelana, ne obremenjujejo telesa s pesticidi in dodatki, poleg tega pa so še odličnega okusa.  V okusu pridelkov iz bioloških kmetij se namreč združi najboljše, kar daje neokrnjena narava.

Zelo pomemben vidik  je tudi varovanje narave. Med vsemi oblikami obdelovanja zemlje je namreč  biološki način najbolj prijazen do okolja. Biološko kmetovanje je način trajnostnega kmetovanja s posebnim poudarkom na ohranjanju rodovitnosti tal. Vključuje celostno razumevanje življenjskega okolja in spoštovanje narave.

Z linijo ekološko pridelanih izdelkov Spar Natur*Pur podjetje Spar razvija izdelke, prilagojene zahtevam sodobnega potrošnika, ki si želi kakovostne in uravnotežene prehrane. Izdelki so  poleg odličnega okusa in več hranljivih snovi pridelani povsem biološko in pod strogim nadzorom, brez uporabe pesticidov in umetnih gnojil ter ne vsebujejo gensko spremenjenih sestavin.

Promociji bio izdelkov Spar Natur*Pur se je pridružila tudi vsestranska plesalka Katarina Venturini in za Spar posnela odličen TV oglas, ki povezuje neokrnjeno naravo z zdravo, ekološko pridelano hrano.  Za zdravje, dobro počutje in zadovoljstvo.

oglasno sporočilo

Značke: bio prehrana

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri