Za 1 osebo potrebujete: po 40 g jagod belega in črnega grozdja, 1/2 jabolka, 1 čajno žličko limoninega soka, 100 g posnetega jogurta, 1 žlico jabolčnega soka, cimet, 1 čajno žličko praženih mandeljnovih lističev.
PRIPRAVA:
1. Grozdne jagode razpolovite. Jabolko olupite, odstranite semenje in narežite na rezine. Jabolko in grozdje dobro premešajte z limoninim sokom.
2. Jogurt, jabolčni sok in cimet gladko zmešajte. Grozdje z jabolkom razporedite po krožniku, prelijte z mešanico jogurta in potresite z mandeljnovimi lističi.
Čas priprave: 5 minut
153 kcal; maščobe: 2 g; B: 6 g; OH: 26 g
Novo na Metroplay: Kako lahko vzdržujemo mišično maso ter preprečimo težave, kot so sarkopenija in osteoporoza?