Solata iz grozdja s cimetovim jogurtom

24. 5. 2007

Za 1 osebo potrebujete: po 40 g jagod belega in črnega grozdja, 1/2 jabolka, 1 čajno žličko limoninega soka, 100 g posnetega jogurta, 1 žlico jabolčnega soka, cimet, 1 čajno žličko praženih mandeljnovih lističev.

PRIPRAVA:

1. Grozdne jagode razpolovite. Jabolko olupite, odstranite semenje in narežite na rezine. Jabolko in grozdje dobro premešajte z limoninim sokom.

2. Jogurt, jabolčni sok in cimet gladko zmešajte. Grozdje z jabolkom razporedite po krožniku, prelijte z mešanico jogurta in potresite z mandeljnovimi lističi.

Čas priprave: 5 minut

153 kcal; maščobe: 2 g; B: 6 g; OH: 26 g

Izbrali smo drugačen pristop. Ga boste podprli?
V nasprotju z ostalimi mediji smo se odločili, da svoje spletne vsebine ohranimo brezplačne za vse. V času, ko je sledenje aktualnim informacijam nujno, verjamemo, da si vsak od nas zasluži dostop do natančnega in celovitega pregleda vsebin. Poleg tega pa tudi neomejen dostop do kakovostnih lifestyle vsebin.
Vsak prispevek, velik ali majhen, je dragocen in ključnega pomena za našo uredniško neodvisnost.

Podpri in prispevaj

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri