10 tipov žensk, ki nam gredo na živce

10 tipov žensk, ki nam gredo na živce (foto: Profimedia) Profimedia
20. 7. 2016 Vir: Lisa

Vse imamo drobne napake in posebnosti. Zaradi njih smo vendar tudi privlačne. Vendar pa nekatere predstavnice ženskega spola pretiravajo. Poznate enega ali dva primera?

1. Dežurna kritičarka

"Res, na Tajsko greš? Čisto je iz mode. Jaz grem v Vietnam, ki je 'in' to leto." Tako in podobno se glasijo njeni stavki. Od načrtovanih počitnic do vaše frizure – kritizira vse, kar poveste.

2. Magnet za moške

Komaj prideta na zabavo, se vse oči uprejo vanjo. Za to poskrbi kar sama: odpne si še en gumb na bluzi, vrti koder las med prsti, ne zna odpreti piva ... In moški ji seveda radi priskočijo na pomoč. Ko pa je tako nebogljena! Vi seveda odpadete kot gumb od hlač.

3. Preračunljiva

Ko jo vprašate, ali ima čez vikend čas za kavo, vam odgovori, da mora še premisliti. Raje počaka, da vidi, ali bo dobila še kakšno boljšo ponudbo. Če ji ne ponudite najzanimivejšega predloga, ste odpisani.

4. Posnemovalka

Vedno se lahko zgodi, da kupimo dve enaki obleki. Iz tega ni treba delati drame – konec koncev nismo več najstnice. Vendar pa obstajajo ženske, ki načrtno sprašujejo, kaj imamo ... in potem kupijo enako – od otroškega vozička do preproge. In se nato še pohvalijo, da so to imele prve, če pripomnite, da imate tudi vi enako stvar.

5. Iskalka rame za jokanje

Prijateljica kar naenkrat nima nobenega časa za vas. Toliko je dela v službi, pa z otroki .... Nekega dne pa zazvoni vaš telefon in na drugi strani je prijateljica s toliko težavami z možem in otroki – in vi bi nenadoma morali imeti čas zanjo.

6. Neodločna

Obstajajo ženske, ki ne komplicirajo. In obstajajo ženske, ki jim je vedno vseeno – morda zato, ker si ne upajo povedati svojega mnenja. Ali pa je tako bolj prikladno – tako vse organizirate vi.

7. Ženska z dobrimi geni

Od časa do časa se malo pregrešite pri prehrani in morate zato tudi pogosteje v telovadnico. In pride mimo nadvse vitka ženska in reče: "NIKOLI se ne ukvarjam s športom in VEDNO pojem, kar hočem! NIKOLI se ne zredim." Obstajajo stvari, ki ji preprosto nočemo nikoli vedeti!

8. Polna nasvetov

Ne glede na to, ali gre za kuho ali partnerske odnose – vedno je polna nasvetov. Tudi kadar ne prosite zanje. Jasno je, da vam ne želi ničesar slabega, toda slabe volje postane tudi, če je ne upoštevate in poslušate.

9. Vse v dvojini

Takoj ko se zaljubi, obstaja le ena tema: njen Peter, Jure ali Tim. "Moj fant to naredi tako ..." Ali pa: "MIDVA ..." Če hočete kaj iti z njo, želi najprej vprašati svojega dragega.

10. Dietna obsedenka

Kadar greste z njo na kosilo, si vedno naroči le kozarec vode in solato. Poleg tega pa ima še tisoč in eno zahtevo za natakarje. Ne preveč olja, malo soli, brez koruze ...

Iz Lize

Sledite Lizi tudi na Facebooku

Preberite še: 3 stvari, ki bi jih morala vsaka ženska narediti po seksu

 

Značke: ženske