9 stvari, ki jih morate upoštevati, če želite biti “kul” ženska

9 stvari, ki jih morate upoštevati, če želite biti “kul” ženska (foto: Photo by Jens Lindner on Unsplash) Photo by Jens Lindner on Unsplash
15. 12. 2019

Kul ženske v filmih so na nek način podobne moškim, a seveda zelo seksi in zelo ženske. Rade pijejo pivo, jejo hamburgerje in igrajo video igrice, a v večerni obleki so videti bolje kot Pepelka. Torej, kaj naj bi počela sodobna KUL ženska?

Kul ženska …

… veliko bere

Splošna razgledanost je lepa čednost in prav te največ dobimo z branjem tako leposlovja kot s spremljanjem aktualnih dogodkov in novic.

… ima svoje mnenje (o vsem) 

Svojega mnenja se ne boji povedati in ga zagovarjati. Seveda pa ga ne vsiljuje, prav tako se ni pripravljena na smrt skregati, če kdo misli drugače.

… ne pritožuje se (neprestano)

Pritoževanje (neprestano) ni lepa čednost in gre marsikomu v nos. S svojim obveščanjem drugim, kaj vse vas moti, prav gotovo niste videti »cool«.

… zaveda se svojih slabosti

Seveda pozna tudi svoje dobre lastnosti ter jih zna tudi izkoristiti in poudariti, slabosti pa poskuša prikriti in jih odpraviti.

… je odprtega duha

Sprejema tako drugačnost pri drugih ljudeh kot je tudi dojemljiva za nove še neznane stvari.

… požvižga se na to, kaj si drugi mislijo o njej

Na te stvari ne more vplivati in se z mnenjem drugih niti slučajno ne misli obremenjevati. 

Photo by Kalen Emsley on Unsplash

… ima več hobijev 

Zanima jo veliko stvari, zato ima več hobijev kot njene prijateljice. Za razliko od drugih žensk v telovadnici skrbi tudi za svoje mišice, ne samo za seksi ritko. In niti v sanjah je ni strah potovati sama, pravzaprav raje potuje sama.

… je tista, na katero se obrnejo po nasvete in pomoč

Prijateljice se lahko zanesejo nanjo, da jim bo, če ne drugega, v moralno podporo

… prenaša stres dobro

Seveda stresa ni lahko prenašati, vendar ga »kul« ženska skuša prikriti in predvsem pod stresom ne želi obremenjevati drugih. Iz stresa se raje norčuje in tako še mimogrede sprosti.

Preberite še: Skrivnosti žensk, ki telovadijo vsa dan. ali sodelujte v nagradni igri Decembrski utrinki - izberite svoje čarobno darilo