Idealna kariera glede na vaše astrološko znamenje

Idealna kariera glede na vaše astrološko znamenje (foto: Profimedia) Profimedia
18. 8. 2019

Ste s svojimi kariernimi odločitvami na pravi poti, če gre zaupati zvezdam? Ta članek vam lahko služi tudi kot motivacija, da se končno lotite študija ali pa dodatnega usposabljanja za tisto, kar si zares želite početi. Življenje je prekratko za dolgočasno službo!

Dvojčka

Dvojčki so eni izmed najbolj družabnih znamenj. Če izberejo kariero v znanosti in izobraževanju, bodo ves dan predajali znanje, komunicirali z drugimi in prisostvovali k spremembam.

Tisti bolj športne narave se bodo našli kot trenerji, kulturno navdahnjeni pa morda kot učitelj glasbenega inštrumenta, slikanja, fotografiranja …

Pomembno je, da so ves čas v gibanju, saj jih sedenje za mizo in buljenje v računalniški zaslon izčrpa.

Ribi

To so zelo kreativni ljudje, naravni izumitelji, ki obožujejo projekte, ki zahtevajo prenovo ali izboljšanje. Lahko so animatorji, fotografi, režiserji ali umetniki.

Oven

Če ste po horoskopu oven, ste neodvisni, ustvarjalni in imate unikaten stil. Kariera v marketingu ali v promociji vas bo navduševala, saj ljubite produktivno okolje, v katerem se vedno kaj dogaja. Roki vas ne spravljajo v stres.

Če imate poslovno žilico, se lahko preskusite tudi z odprtjem svojega podjetja, saj se dobro počutite, ko ste sami svoj šef.

Bik

Slovijo po svoji trmi in občutku za odgovornost. Zelo radi imajo luksuz in znajo uživati v lepih stvareh. Ker imajo izrazit smisel za detajle, je prava izbira zanje kariera v notranjem oblikovanju ali v modni industriji.

Rak

Raki so po naravi zelo čuteči, družinski ljudje. Radi pomagajo drugim, zato so odlični zdravniki ali medicinske sestre, negovalci in terapevti. Obnesejo se tudi kot socialni delavci ali kadrovniki, saj imajo dober občutek za sočloveka.

Lev

Ljudje, rojeni v znamenju leva, potrebujejo veliko pozornosti in so radi pod žarometi. Po naravi so zabavni, zato se odlično izkažejo kot voditelji, povezovalci, komiki ali igralci.

Imajo tudi dober smisel za delo v prodaji in marketingu, saj znajo na svoj unikaten način pritegniti zanimanje prav vsakega človeka.

Devica

So izjemno natančne, zato jim je lahko zaupati delo, kjer je potrebna podrobna obravnava podatkov. Zaradi izrednega čuta za organizacijo so odlični računovodje in analitiki, ker imajo žilico za tehniko, pa uživajo tudi v delu v računalniki.

Tehtnica

Ustvarjajo harmonično atmosfero, kjerkoli se pojavijo. So odlični mediatorji in z njimi vsakdo brez težav preživlja delovne urice. So odprtega duha in vselej pripravljeni priskočiti na pomoč. Še posebej se izkažejo kot pravniki ali svetovalci.

Škorpijon

So ambiciozni, inteligentni in zelo zagnani delavci. Ko se nečesa lotijo, dajo vse od sebe. Ker so radovednega in pustolovskega duha, so zelo natančni detektivi, zaradi ljubezni do naravoslovja pa tudi dobri kemiki.

Strelec

So pustolovski in optimistični, radi preživljajo čas v naravi. So tudi dobri vodje, ki se obenem odlično obnesejo v timskem delu. Inspirirajo druge in se zavzemajo za skupni cilj. So dobri prevajalci, vodiči, potovalni agenti, prodajalci, učitelji ali trenerji.

Kozorog

Tako zanesljivi in potrpežljivi ljudje najlažje uspejo na področjih, kjer morajo izkazati svojo predanost. So ambiciozni, ampak obenem potrebujejo stabilnost v smislu rednega prihodka. Pogosto jih najdemo med nepremičninskimi agenti, znanstveniki, tehniki in programerji.

Vodnar

Vodnarje navdušujejo vse novosti in nekonvencionalni pristopi. So kreativni misleci, ki na svet gledajo nekoliko idealistično.

Odlični so kot umetniki, novinarji ali pisci in tudi kot aktivisti, saj jim takšna dela omogočajo, da izražajo sami sebe. Ker radi prisostvujejo razvoju, so koristni tudi kot del ekipe, ki razvija nove produkte ali začenja z novim poslom. Ko jih nekaj fascinira, temu projektu namenijo vso svojo energijo.

Preverite še:

In:

Vir: Popsugar