S TAKŠNIMI vedenji ženske moškim zmešajo glavo! (in ne gre za seks)

S TAKŠNIMI vedenji ženske moškim zmešajo glavo! (in ne gre za seks) (foto: profimedia) profimedia
8. 11. 2022

Ko ga želite presenetiti in zagotoviti, da bo mislil na vas tudi čez dan, naredite kaj od spodaj naštetaga. Morda pa to že počnete. 

Zagotovo bo tudi vašemu partnerju všeč katero od teh vedenj, ker pa ga sami najbolje poznate, boste natanko vedeli, kaj morate narediti. V splošnem poskrbita, da si bosta tudi čez dan izkazovala majhne nežnosti. 

Tako mu zmešajte glavo: 

Dajte mu kompliment

Niso le ženske tiste, ki rade slišijo kompliment. Tudi moškim to ustreza, čeprav tega ne pokažejo. S tem mu poveste, da dela dobro in vam veliko pomeni, da cenite njega in vse, kar naredi. Seveda komplimentov ne boste delili kar vse povprek, ker potem izgubijo vrednost. 

Izrecite kompliment v primernem trenutku in ni nujno, da pohvalite kaj velikega. Lahko pohvalite npr. dobro večerjo, njegov projekt v službi, športni dosežek ...

Pozorno poslušajte

To preprosto dejanje, poslušanje, bo partnerju pokazalo, da ga spoštujete in ljubite. Veliko moških ne želi govoriti o svojih čustvih in težavah, a ko se te nakopičijo, spregovorijo. Takrat mu popolnoma prisluhnite, brez telefona, televizije in drugih motečih dejavnikov. 

Pozorno poslušajte tudi, ko se bosta pogovarjala o tem, kaj se je zgodilo čez dan in v službi, kaj sta počela, kako se danes počutita ... Vedel bo, da vam vedno lahko pove vse. 

Izkažite mu nežnost v javnosti

Ne mislimo na strastno poljubljanje ali kaj podobnega, ampak na bežen dotik, poljub na lice, držanje za roke, objem ... Čeprav se nekateri moški tega branijo, takšna dejanja pospešijo njihov utrip in jih razveselijo. Pokazali mu boste, da ste nanj ponosni in nimate česa skrivati. To bo okrepilo njegovo samopodobo in samozavest. 

Pokličite ali napišite sporočilo tudi, ko ste zelo zaposleni

Pridejo dnevi, ko smo tako zaposleni, da nimamo časa niti za bližnje. Vendar je resnica v tem, da imamo čas za to, za kar si ga vzamemo.

Morda ne boste imeli časa za pol urni pogovor, ampak nekaj minut za klic pa bi se našlo, kajne? Ali za kratko sporočilo z vprašanjem, kako je in kaj bo počel popoldne, če se ne bosta videla. 

Ko si boste tudi ob napornih dnevih vzeli čas zanj, mu boste sporočili, da vam veliko pomeni in vam je pomembno, kako se počuti. 

Glavo položite na njegova prsa

S tem sporočate, da se želite počutiti udobno in varno. Sprožil se bo njegov zaščitniški nagon, zato vas bo začel božati in crkljati. Vesel bo, da takšne občutke dobite, ko ste ob njem in iščete zavetje v njegovem objemu.