Otvorili smo sezono piknikov! Kakšno meso bo pristalo na vašem žaru?

Otvorili smo sezono piknikov! Kakšno meso bo pristalo na vašem žaru? (foto: unsplash) unsplash
26. 5. 2020 Promocijsko sporočilo

Če boste na svoj krožnik položili lokalno pridelano hrano, boste poskrbeli ne le za svoje zdravje, ampak tudi za okolje in domače gospodarstvo, kajti izbira domače hrane podpira širše skupno dobro. Poleg tega bomo v prihodnosti najverjetneje tudi močno odvisni od lokalnega gospodarstva.

V prvi vrsti boste z izbiro lokalno pridelane hrane poskrbeli za svoje zdravje, saj ima takšna hrana višjo hranilno vrednost. Z dolgimi prevozi, pa se močno onesnažuje tudi okolje. Tovornjaki, vlaki, ladje ali celo letala, ki prevažajo pridelke, v ozračje sproščajo ogromne količine strupenih plinov, ki ostanejo v zraku ali pa se s padavinami spirajo v podtalnico. Lokalno nakupovanje tako podpira tudi čisto okolje in naravo. Domača hrana pa ima tudi bolj svež, zrel in polnejši okus.

Zakaj poseči po lokalno pridelanem mesu?

Meso je tisto živilo, pri katerem se pogosto znajdemo v dvomih glede njegove kakovosti in porekla. Ponudba mesa je namreč v trgovinah velika in le-to prihaja iz različnih držav, kjer so standardi vzgoje in reje lahko precej nižji kot v Sloveniji. Zato, če želite uživati kakovostno meso, je pomembno, da posežete po lokalnem mesu.

Vse ljubitelje mesa bo zato zagotovo razveselila novica, da lahko posežete po izjemno kakovostnem in domače pridelanem mesu Anton iz podjetja Meso Kamnik.

promocijski materiali

Izberite slovensko kakovost tradicionalnih okusov lokalne kuhinje z izdelki Anton

S celovitim obvladovanjem od rojstva, vzreje, zakola in razseka, Meso Kamnik potrošnikom zagotavljajo varno izbiro kakovostnega svežega slovenskega svinjskega in govejega mesa ter mesnih izdelkov Anton. So nosilec mednarodno priznanega certifikata IFS (International Food Standard), ki združuje zahteve sistema HACCP s pravili dobre proizvodne, poslovne in higienske prakse, sledljivosti ter označevanja živil in tako dokazuje kvaliteto in varnost izdelkov Anton. Izbor najboljših kosov za prodajo svežega mesa ter priprava mesnih izdelkov iz izbranih surovin po uveljavljenih recepturah, nudijo najvišjo vrednost kupljenega izdelka.

Sezona peke na žaru je tu. Izberite kakovostno meso iz lokalne reje

Privoščite si pestro paleto mesnih izdelkov Anton za žar iz mesa lastne reje, ki so prvi na trgu brez E dodatkov, glutena, laktoze, jajc, soje, umetnih barvil in ojačevalcev okusa in izberite okus tradicije brez E-jev, nagrajen z zlato AGRA medaljo.

promocijski materiali

Poleg klasičnih čevapčičev in pleskavic vas bodo z izbrano mešanico okusa in vonja prevzeli Kamniški odščipanci s sirom ali mesnato slanino, klobase za žar, vse prave gurmane pa bo navdušila marinirana svinjska ribica. Izdelki tradicionalnih okusov omogočajo brezskrbno, hitro in okusno pripravo jedi, pa naj bo to na pikniku, vrtu ali v stanovanju.

Poiščite izdelke za žar Anton oznako brez E-jev in nadaljujte žar sezono okusno in kakovostno. Anton, vemo, dobro jemo. www.anton.si