Vprašanje:

Dnevna dostava zdravih/dietnih obrokov

Pozdravljeni, Zanima me, če mogoče veste, ali kdo ponuja dnevno dostavo zdravih/dietnih obrokov za ves dan? Sama enostavno nimam časa za kuhanje in bi z veseljem naročila pripravljene obroke za celi dan. Takšen princip, kot ga imajo v v tujini. Na primer na http://www.thefreshdiet.com/index.html Hvala za odgovor in lep pozdrav

Odgovor:

Pozdravljeni,

če bi si dovolil biti malo predrzen, bi napisal, da dnevno dostavo zdravih obrokov zagotavljajo posameznikove navade. Danes je že tako, da pravzaprav nihče od nas nima časa za nič, razen kar oceni kot vredno ali nujno. Prehrana, glede na pomen, si torej zasluži višje mesto na prioritetnih lestvicah. Že nekaj uporabnega znanja lahko pomaga oblikovati navade, te pa dolgoročno vzdržijo še tako nepredvidljiv življenjski slog.

Predstavljena ideja je nedvomno nišna, vendar ne vem ali se pri nas z njo že kdo ukvarja. Bili so poskusi na to temo, a so žal (kolikor vem) zaradi nerentabilnosti propadli – premajhen trg, previsoke cene, ki si jih ne more privoščiti »kritična masa«, da bi projekt zaživel/preživel. Kdo ve, ob pravi vzpodbudi in planu bi pri Feelgood z veseljem razmislili o tem.

Mario

Odgovarja: Mario Sambolec

Tema: Prehrana

Odgovor objavljen: 24. marec 2014.

← Nazaj na vsa vprašanja

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri