10. dm tek za ženske bo dobrodelen

Alen Kobilica (foto: dm - drogerie markt) dm - drogerie markt
15. 5. 2015 Promocijsko sporočilo

Na včerajšnji novinarski konferenci so razkrili program jubilejnega 10. dm teka za ženske. Ljubljanski park Tivoli bo v soboto, 30. maja, ponovno zaživel v dobri volji in ob jubilejnem prazniku 10. dm teka za ženske združil številne tekačice, družine in navijače.

Ker športne aktivnosti osvobajajo duha in krepijo telo, so v dm ob 10. obletnici pripravili poseben program »danes začnem«, s katerim se osem dam že od novembra pripravlja na jubilejni dm tek za ženske. Za njihov napredek skrbijo tekaški trener Klemen Dolenc, prehranski strokovnjakinji Nada Rotovnik Kozjek in Denis Mlakar Mastnak in eden najuspešnejših športnikov Iztok Čop. Dame so aktivno stopile v bolj kakovostno življenje, prilagodile športne aktivnosti ter prehrano. Vsi skupaj pa so se pravzapravšele dobro ogreli, saj bodo v dm še naprej delali veliko na projektih zdrave prehrane in gibanja, program »danes začnem« pa razširili.

Na vseslovenskem ženskem tekaškem prazniku bomo tudi dobrodelni. Tokrat bo šla donacija centru Vidim Cilj, ki deluje pod okriljem Alena Kobilice. Organizacija Vidim Ciljje neprofitna organizacija, kjer delujejo strokovnjaki in omogočajo športno udejstvovanje več kot 80 otrokom, ki so slepi in slabovidni ali z drugimi telesnimi predispozicijami. »Trenutno je na voljo plavanje in smučanje, otroci pa začenjajo tudi s tekom. Otroci potrebujejo za tek spremljevalca, večinoma pa so vsi športi organizirani tako, da vsakega otroka pri športnem udejstvovanju spremlja trener. Donacija iz dm teka za ženske bo namenjena športnemu ukvarjanju otrok iz naše organizacije.« je povedal slovenski maneken, športnik in podjetnik Alen Kobilica. Več informacij: www.tekzazenske.si.