11. dobrodelni tek in pohod Božičkov

27. 11. 2014

Decembra, ko v Ljubljani svetijo lučke in se vse iskri od prazničnega pričakovanja, park Tivoli preplavijo rdeče kapice tekačev in pohodnikov Božičkov. Tudi letos bo tako - v petek, 19. decembra.

Vabljeni na že 11. dobrodelni tek in pohod Božičkov

Namenjen je vsem tekačem (posameznikom ali v skupinah) in pohodnikom. Tekači boste lahko zbirali 6 ali 12 km dolgo traso, pohodniki pa se boste sami, v dvoje, troje, z otroki, s kužki ... podali na dvokilometrski pohod.

Ob prijavi vsak prejme božičkovo kapico, za veselo miganje in rdeča lička pa bodo z ogrevanjem pred štartom poskrbeli klovni zdravniki.

Po prihodu v cilj udeležence čaka še topel čaj, za konec pa bodo mali in veliki lahko zaupali svoje novoletne želje Božičku, ki vsako leto skupaj s klovni in ostalimi spremljevalci na prireditvi glasno navija za vse.

Prijave
  • Prijavnina za posameznike znaša 7 eurov,
  • za skupine in družine z otroki 5 eurov.

Skupni znesek prijavnin je v celoti namenjen Rdečim noskom - klovnom zdravnikom, ki v slovenskih bolnišnicah rišejo nasmehe na obraz malih bolnikov in jim z iskrivo energijo lajšajo zdravljenje. Podelitev čeka bo ob zaključku prireditve, ob 19.30. uri.

Prijavnico in več informacij o dogodku najdete na spletni strani www.tekbozickov.si.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri