adidas novosti za letošnjo jesen

5. 10. 2010 Promocijsko sporočilo

adidas je na slovensko tržišče lansiral dve novi tekaški interaktivni napravi za trening: miCoach Pacer in Zone, ki ju boste lahko preizkusili v adidasovih trgovinah, na prodajnih policah pa so tudi že novi tekaški copati za jesenske dni.

MiCoach je interaktivni sistem za trening,

ki je bil razvit s ciljem motivirati, navdihniti in omogočiti tekačem, da bi postali še boljši in lažje dosegli svoje cilje, kakršnikoli so že. MiCoach linija ponuja dva različna izdelka:

miCoach Pacer – majhna, peresno lahka napravica, ki vam v realnem času preko slušalk ali v kombinaciji z vašim MP3 predvajalnikom ponuja napotke med samo vadbo. Med tekom vas miCoach Pacer ustno trenira (npr. pohitrite do zelene cone, upočasnite do modre cone, ipd.) in tako omogoča, da ves čas ostajate pri želenem srčnem utripu in tečete na pravi osebni stopnji.

miCoach Zone – lahko berljiv LED ekran na zapestni napravi ponuja natančne, realno časovne podatke za trening, kar vam s pomočjo merilnika srčnega utripa omogoča lažjo vadbo ob pravi težavnosti.

Nova miCoach interaktivna trening platforma tako ponuja tudi osebne trening napotke, ki vam bodo omogočili, da boste v letu 2010 v še boljši formi, da boste tekli še hitreje, in da boste preprosto boljši.

miCoach omogoča tekačem na katerikoli stopnji načrt osebnega treninga. Takojšnja poročila o napredku vam pomagajo pri tem, da od teka dobite kar se da veliko in dosežete svoje osebne cilje.

Slišna trening funkcija miCoach Pacer naprave ponuja novo dimenzijo za kakršnokoli vadbo in omogoča uporabnikom, da odkrijejo svoj pravi potencial. Bistvo tega izdelka je ponuditi  uporabnikom osebni način vadbe.

Na spletni strani micoach.com si lahko ustvarite osebne načrte treninga, si zastavite cilje in spremljate ter upravljate s svojim napredkom. miCoach platforma vključuje šest pripravljenih načrtov za trening, tako za tekače, ki želijo teči hitreje in izboljšati osebni čas, kot za tekače, ki želijo izgubiti težo. Lahko ustvarite tudi osebne načrte za trening.

Na micoach.com boste prejeli trening program, ki je prilagojen vašemu srčnemu utripu in vam bo pomagal doseči vaše cilje bolj učinkovito kot običajni programi. miCoach posluša vaše srce in tako določi osebne omejitve, ki jih predstavljajo barve za lažji in bolj učinkovit trening – modra, zelena, rumena in rdeča. miCoach pomaga tekačem ko si zastavijo cilje in jim jih nato pomaga uresničiti s spremljanjem srčnega utripa in tako, da jim pove kdaj upočasniti ali pohitriti korak.

Preizkusite sami!

adidas miCoach Pacer – realnočasovni, slišni trener vam pove kdaj pohitriti ali upočasniti korak glede na interakcijo med adidas merilnikom srčnega utripa in adidas senzorjem razmerja koraka.

adidas miCoach Zone - lahko berljiv barvni monitor ponuja natančne, realnočasovne trening napotke na vašem zapestju. Uporablja se v povezavi z adidas merilnikom srčnega utripa.

adidas miCoach merilnik srčnega utripa – ponuja natančne podatke o vaši vadbi. Informacije o vadbi pošlje miCoach Pacer ali miCoach Zone napravi, ki nato zagotovi, da se ne mučite s prelahkim ali pretežkim tekom.

adidas miCoach senzor razmerja koraka – pripne se neposredno na vezalke ali znotraj adidas adiStar ali Supernova modelov športne obutve, ki imajo posebej za to namenjen prostor pod linijo nogavice levega čevlja. Senzor razmerja koraka ponuja natančne podatke o razmerju koraka, razdalji in hitrosti koraka ter informacije pošlje v miCoach Pacer napravo.

oglasno sporočilo

Značke: adidas miCoach

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri