Duracellov zadnji kilometer

Duracellov zadnji kilometer (foto: Arhiv vw-ljubljanskimaraton.si) Arhiv vw-ljubljanskimaraton.si
6. 10. 2014

Duracell je vstopil v zgodbo Volkswagen Ljubljanskega maratona z vizijo maratonske vzdržljivosti. Zajček Duracell bo vse pogumne tekače na 10 km, odločne tekače na 21 km in absolutno neustrašne tekače na 42 km pričakal na Duracellovem zadnjem kilometru.

Nikar se ne bojte, zmogli boste! Že z vašo prijavo na #LJMARATON ste dokazali, da ste srčni tekači. Poiščite moč v sebi, v svojem srcu, zajček Duracell verjame v vas. Zajček Duracell obljublja, da bo glasno navijal in vam bo pomagal, da bo letelo do cilja.

Duracell

Vsi poznamo Duracellovega zajčka, ki teče čez drn in strn, zdrži dlje in pride do cilja, medtem ko drugi zajčki že omagajo. Zajček vas bo spodbujal vse do Ljubljanskega maratona, vas bodril in motiviral, na zadnjem kilometru pa vam bo dal dodatnih turbo moči, da iz sebe iztisnete še zadnje atome energije, zdržite do konca in občutite zmagoslavje. Se vidimo na Duracellovem zadnjem kilometru!

- Zakaj ste pristopili v partnerstvo, kaj vas je prepričalo?

Ljubljanski maraton je zagotovo eden najbolj elitnih športnih dogodkov v Sloveniji in tako smo izredno ponosni, da smo sklenili dogovor o sodelovanju. Verjetno pa so vsakomur tudi jasne vzporednice med vzdržljivostjo baterij Duracell, ki trajajo dlje, veliko dlje in vzdržljivostjo tekačev na maratonu.

- Kako bi nagovorili tekače na zadnjem kilometru?

Moč baterije prihaja od znotraj iz njenega jedra, in tudi tekači morajo poiskati moč za zadnji kilometer v sebi, v svoji volji, v svojem srcu.