Glasujte za tekaški copat tedna in osvojite lepe nagrade

Glasujte za tekaški copat tedna in osvojite lepe nagrade (foto: Intersport) Intersport
24. 5. 2016 Promocijsko sporočilo

Vsak teden nam pomagajte izbrati tekaški copat tedna in se potegujte za privlačne in uporabne nagrade. Vsi sodelujoči vsak teden prejmete tudi kupon za super popust ob nakupu zmagovalnega tekaškega copata v prodajalnah Intersport.

Začenjamo s tritedensko tematsko akcijo Intersporta in Aktivni.si v sklopu katere boste vsak teden izbrali tekaški copat, ki vam je najbolj všeč. V prodajalnah Intersporta bo zmagovalni copat vsak teden, za sodelujoče v naši akciji, možno kupiti po super ugodni ceni.

Med vsemi sodelujočimi bomo vsak teden izžrebali nagrajenca, ki bo prejel privlačno in uporabno nagrado:

*slike so simbolične

Glasujte za svojega tekaškega favorita

V nagradni igri sodelujete tako, da med 7 tekaškimi copati izberete najljubšega in s klikom nanj vnesete svoje podatke, da vam bomo lahko poslali kupon za super popust na zmagovalni copat.

V tretjem tednu, od 24. 5. do 30. 5., glasujte za favorita med TRAIL tekaškimi copati.

Nagrajenci:
  • Nagrajenka prvega tedna je Barbara Šantelj. Nagrajenka bo o nagradi (merilec utripa  Garmin Forerunner 25) obveščena po elektronski pošti.
  • Nagrajenka drugega tedna je Ksenija Rahne. Nagrajenka bo o nagradi (ženska tekaška majica in hlače) obveščena po elektronski pošti.
  • Nagrajenec tretjega tedna je Vito Hren. Nagrajenec bo o nagradi (izjemno lahek in zložljiv nahrbtnik) obveščen po elektronski pošti.