Cooperjevi tekaški preizkusi 2013

25. 3. 2013

Letos jih bo kar 87.

Udeležite se jih lahko tudi tekači z manj kondicije, pomembno je le, da ste sposobni preteči skupaj 2.400 metrov (moški) oziroma 1.600 metrov (ženske).

Cooperjev tekaški preizkus seveda ni obvezen, lahko pa je ugotavljanje telesne sposobnosti zelo koristno. Tudi, če vadite zase. Ko boste začeli trenirati, si boste verjetno želeli imeti metodo, s katero boste preverjali svoj napredek.

Poleg tekaškega dela pa bo vsak organizator (po svojih močeh in zmožnostih) pripravil tudi dodatne aktivnosti, kot so predstavitve športnih pripomočkov, meritve, ponekod pa bo dodana vrednost tudi projekt @life.

Ta športnikom in rekreativcem omogoča izvedbo različnih športnih testov, oceno maksimalne porabe kisika glede na rezultate posameznega testa in s tem informiranje o njihovi fizični pripravljenosti.

Omogočajo tudi spremljanje športnih aktivnosti (npr. pretečena razdalja, zemljevid poti, porabljene kalorije), spremljanje zdravstvenega stanja (npr. teža, pritisk, zdravstvena rezerva), izvajanje psiholoških vaj, kreiranje svojega programa...

Kje in kdaj bodo preizkusi potekali, si lahko pogledate v Koledarju dogodkov.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri