Naj vsi tereni postanejo vaše igrišče

24. 3. 2017 Promocijsko sporočilo

Bodite spontani, stopite iz vsakodnevne rutine, zavijte iz ustaljenih poti – odkrivajte nova igrišča, nove podlage, nove poti – zadihajte s polnimi pljuči in občutite svobodo, ki jo ponuja vonj po gozdu. Stopite korak bližje k naravi z obutvijo Salomon!

Salomon predstavlja novo linijo obutve SENSE, s katero boste popestrili vaše vsakdanje tekaške avanture. Končno imate lahko en tekaški copat, ki je primeren tako za tek po trših, kot mehkejših in neravnih terenih.S tekaškimi copati Sense boste z veseljem menjali podlago pod nogami, vadba pa bo postala igra in užitek! Z linijo SALOMON SENSE, bo vaša tekaška izkušnja še popolnejša, izbira tekaške podlage pa izziv, v katerem boste uživali iz koraka v korak!

Zavijte iz ustaljenih poti z vsestranskim Salomon SENSE PRO MAX:

Popolno razmerje med zaščito in izjemnim blaženjem, vas bo navduševalo na vseh terenih in poteh. Mehki pristanki in lahkotni prehodi iz petnega na prstni del, vas bodo z novim SALOMON SENSE PRO MAX spremljali prav na vsakem koraku.Za to sta zaslužena vmesni podplat ENERGY CELL+, ki zagotavlja visoko odzivnost in povratek energije ter posebna zmes OPAL, ki je ekstremno lahka in vzdržljiva tudi v najskrajnejših temperaturah. Združeno delovanje obeh materialov imenujemo TEHNOLOGIJA VIBE, ki učinkovito blaži vibracije in zmanjšuje utrujenost na daljših tekih.

Salomon SENSE PRO MAX

Zahtevnejši tekači si boste iz linije SENSE izbrali model SENSE PRO 2:

Novi tekaški copat SENSE PRO 2 nudi popolno razmerje med oporo in naravnim gibanjem stopala. Koncept prevzet iz Salomonove tekmovalne linije S-LAB, je popolnoma prilagojen vsakdanjemu teku in je idealen za tiste, ki želijo združiti svobodo naravnega gibanja in izzive, ki jih bodo srečali na tekaških poteh.

SENSE PRO 2

Linija SENSE, vas bo navduševala s svojo nizko težo, blaženjem ter vrhunskim oprijemom podplata, ne glede na vrsto podlage!

Vašo tekaško izkušnjo naj izpopolni tudi izbira pravih oblačil:

Nadgradite svoje avanture z oblačili Salomon, ki ne bodo ovirala vašega gibanja, vreme pa ne bo več izgovor, da boste ostali doma.

NEOVIRANO GIBANJESalomon

Da bo vaše gibanje kar se da svobodno, poskrbi konstrukcija MOTION FIT. Oblačila so oblikovana tako, da sledijo vašemu gibanju v predelu kapuce, ramenskega obroča in komolcev.

VSESTRANSKOST

Linija tekaških oblačil Salomon, združuje udobje in vsestranskost, ne glede na vrsto vaše aktivnosti.

ZRAČNOST IN NIZKA TEŽA

Nizka teža in zračnost, nudita dodatno udobje med tekom, ali katero koli drugo aktivnostjo.

SALOMON LIGHT TRAIL - Naj tek postane igra!

Več informacij o tekaški opremi najdete na www.salomon.com in v tem videu