Nike LunarGlide+3 – inovacija v znamenju tradicije

Nike LunarGlide+3 – inovacija v znamenju tradicije (foto: Promocijski material) Promocijski material
1. 9. 2011 Promocijsko sporočilo

Nike razkriva LunarGlide+3, svoj najnovejši tekaški copat, ki pooseblja sodoben dizajn in vrhunsko oblazinjenje, lahkotnost ter podporo, ki izvira iz 40 - letne dediščine tekaških copat znamke Nike.

Nike - že 40 let za tekače

Podjetje Nike že 40 let zvesto služi tekačem in jih podpira s pomočjo svojih revolucionarnih tehnologij.

S svojimi inovacijami nenehno podira meje v zagotavljanju lahkotnosti, stabilnosti in oblazinjenosti, kar še posebej velja za copate LunarGlide. Letošnjo jesen bo Nike izrekel dobrodošlico že tretji različici tekaških čevljev v tej seriji.

Zaradi pretekle prodajne uspešnosti in priljubljenosti celotne linije LunarGlide, se od najnovejših copat veliko pričakuje.

Spoznajte Nike LunarGlide+3

Ki kljub elegantni silhueti ponuja vrhunsko udobje z vsakim korakom.

Eden izmed ključnih razlogov za izjemno stabilnost čevlja LunarGlide+3 je tako imenovana dinamična podpora. Ta je zaradi uporabe dveh vrst penastega materiala, tršega in mehkejšega, še posebej primerna za tekače pronatorje.

Nike LunarGlide+3

Nosilni del podplata ima navzven upogibajoče se horizontalne linije, ki se med tekom stiskajo in širijo kot meh ter tako omogočajo izvrstno oblazinjenje.


Prednost copat LunarGlide+3 je tudi podpora, ki jo nudijo tekaču.

Nike je iz podplata čevlja odstranil del nosilne pene in tako deloma razkril material Lunarlon. V središču podplata se tako nahaja mehkejša pena, katero obdaja trši material, ki podpira stopalo ob dotiku s tlemi.

Dinamično ogrodje copata se prilagaja korakom in tekačem zagotavlja primerno podporo, ki se spreminja glede na stopnjo teka.

Nike LunarGlide+3 je odličen tekaški čevelj tudi zaradi brezšivnega luknjastega materiala, ki prekriva zgornji del copata. Mrežast material je zaslužen za zmanjšanje draženja stopala in neprekosljivo notranje udobje, ki je rezultat Nike-jevega nenehnega izboljševanja lastnosti svojih izdelkov.

Copati iz serije LunarGlide so v tekaški kategoriji najuspešnejši prav zaradi svoje stabilnosti in lahkotnosti, noga pa lahko v njih resnično zadiha. LunarGlide+3 predstavlja tudi najsodobnejše oblazinjenje in izvrstno podporo ter prileganje, in sicer brez nepotrebnih dodatkov, ki otežujejo čevelj.

Nike LunarGlide+3

Zahvaljujoč tradiciji serije LunarGlide in tehnološki ter oblikovni usposobljenosti zaposlenih pri podjetju Nike, lahko sedaj brezskrbno uživate v teku in izkoristite vsako prednost, ki jo nudi LunarGlide+3.