Provokativni copati Adidas Tubular rušijo ustaljene zapovedi

23. 2. 2016 Promocijsko sporočilo

Copati Adidas Tubular so s svojo nekonvencionalno silhueto namenjeni modnim zanesenjakom, ki se ne ozirajo na družbene norme in želijo sami krojiti svojo prihodnost.

Pozornost modnega sveta je prevzela nova linija copat adidas Tubular, ki s svojo edinstveno silhueto odstopa od konvencionalne oblike in narekuje trende prihodnjih let. Priznani adidasovi oblikovalci so pri njenem ustvarjanju imeli v mislih protagoniste visoke ulične mode, ki izzivajo status quo in si sami gradijo lastno prihodnost. Nova linija ponuja različne kolekcije z drznimi modeli, ki z atipičnim dizajnom in naprednimi tehnologijami brišejo jasno ločnico med športom in modo. Tubular tako predstavlja najčistejši izraz sodobnega dizajna, v katerem so klasični adidasovi elementi združeni s sodobnimi inovacijami.

Tubular Runner Weave

Iz predstavljene linije izstopa model Tubular Runner Weave, ki so ga navdihnili prototipi iz adidasove tekaške zgodovine in je oblikovan na podlagi kultnega copata Tubular Runner iz leta 1993.

Sodobne copate zaznamuje unikaten EVA podplat, ki spominja na obliko zračnice, pri njegovem oblikovanju pa so uporabili napredne tehnologije in tako omogočili, da je nenavaden koncept zaživel tudi v resničnosti. Copat v zgornjem delu prehaja v obliko nogavice in je narejen iz sivega resastega pletenega blaga z odsevnimi detajli.

Adidas Tubular Runner Wave

Tubular Nova

Nov model, ki je v celoti zaznamovan z živahnim rdečim tonom, je med modnimi navdušenci sprožil največ neučakanosti. Copat odlično ponazarja dinamičen življenjski stil in estetiko blagovne znamke Adidas, hkrati pa nas ponese nazaj v devetdeseta, v čas prvih Tubular modelov.

Pri oblikovanju copat so uporabili edinstveno konstrukcijo iz neoprena, slednji dodali stranice in robove iz semiša ter tako ustvarili nepremagljiv videz. Rdeča obarvanost od prstov do peta bo zagotovo tudi pri nas pritegnila pozornost in navdušenje ljubiteljev mode, še posebej zaradi kombinacije neoprena in semiša, ki se odlično dopolnjujeta.

Številni copati iz provokativne linije, med drugim tudi predstavljena copata, so že na voljo tudi v naših prodajalnah v Sloveniji.