Spomladanski tekaški tabor Tek.si in Aktivni.si v Rovinju

Spomladanski tekaški tabor Tek.si in Aktivni.si v Rovinju (foto: Helena Kermelj) Helena Kermelj
28. 4. 2017 Promocijsko sporočilo

Na spomladanskem tekaškem taboru v Rovinju, ki je potekal v organizaciji Tek.si in Aktivni.si se je zbralo okoli 100 udeležencev, ki so v družbi vrhunskih trenerjev in strokovnjakov obogatili svoje tekaško znanje.

Tekaški tabor, ki je potekal 8. in 9. aprila v Rovinju, je bil namenjen tekaškim treningom in predavanjem o varni in učinkoviti tekaški vadbi, udeleženci pa so se lahko preizkusili tudi v borilni veščini thai chi in nordijski hoji ter se spopadali z drugimi zanimivimi izzivi, ki obogatijo tekaško doživetje.

Tekaški tabor sta s svojimi predavanji popestrila tudi prof. dr. Branko Škof, prof. šp. vzg., ki poučuje na ljubljanski fakulteti za šport in puščavski lisjak Miran Stanovnik, ki je z udeleženci tabora delil svoje izkušnje in zanimive anekdote z relija Dakar.

Miran Stanovnik

Poleg pestrega programa, ki ga ponuja, pa je bil tabor v veliki meri namenjen tudi druženju in izmenjavi izkušenj med udeleženci, med katerimi je bilo nekaj izkušenih in tudi nekaj manj izkušenih tekačev.

Vsi udeleženci tekaškega tabora so prejeli tudi darilo podjetja Ljubljanske mlekarne, in sicer Ego Quark proteinski napitek, mlečni izdelek z nizko vsebnostjo maščob in visoko vsebnostjo beljakovin, ki prispevajo k boljši regeneraciji po telesni vadbi.

Ego Quark

Nekaj utrikov s tabora, ki je pretekli vikend potekal v Rovinju, si lahko pogledate tudi v zgornjem videu. Tabor sta soorganizirali ekipi Tek.si in Aktivni.si.