Te 3 stvari bodo vaš naslednji tek precej izboljšale!

Te 3 stvari bodo vaš naslednji tek precej izboljšale! (foto: PROFIMEDIA) PROFIMEDIA
16. 10. 2020 Promocijsko sporočilo

Vaš tek je lahko resnično kakovosten le, če med njim nimate v roki ali žepu telefona in denarnice ter ključev, zatlačenih za spodnjice ali pajkice. Ste do zdaj že našli pravo rešitev, kako se odpraviti nanj brez vseh teh motečih stvari?

1 Torbica za okrog pasu

Športna torbica, ki jo nosite okoli pasu, se še vedno ni povsem znebila malce negativnega prizvoka, sploh med moškimi, pa vendar je boljša izbira kot ključi, zavezani med vezalke, ali nahrbtnik, ki ti praviloma skače po hrbtu. Vanjo lahko poleg telefona spraviš tudi denarnico, če si morda po treningu zaželiš pijače ali prigrizka, pa vendar je marsikomu, ki je zavezan 'luksuznemu' teku, tudi ta dodatek hitro lahko odveč.

2 Športni trak za okrog roke

Vsi ga poznate pod izrazom armband, in če telefona čisto zares ne morete pustiti doma (na primer zaradi glasbe ali dosegljivosti otrokom), ste si verjetno že omislili to priročno zadevo, športno torbico za telefon, ki se pripne na vašo roko. Čeprav, roko na srce, tudi ta rešitev lahko koga od vas ovira, da bi lahko čisto zares sproščeno športal. 

3 Pametna ura

Skoraj gotovo je to tista najboljša izbira. Medtem ko lahkotno počiva na vašem zapestju in meri vse, kar potrebujete za nadzor nad svojim napredkom in uravnoteženim slogom življenja, predvaja tudi glasbo in je odlična prenosna navigacija, je pametna ura lahko celo pripomoček za brezstično plačevanje. 

Če si po teku na primer zaželite prigrizka ali pijače, uro samo prislonite na ustrezno mesto terminala POS, kamor bi sicer prislonili plačilno kartico (ali pametni telefon). Za plačilo potrebujete le kartico mBills Mastercard® in uro Garmin ali Fitbit. Podjetje mBills je namreč kot prvi slovenski izdajatelj svoji kartici omogočilo plačevanje prek storitev Fitbit Pay in Garmin Pay.

Gre za hitro, varno in priročno plačevanje brez vpisa PIN-kode kartice v terminal POS, z uro pa lahko opravite tudi dvig gotovine na najbližjem brezstičnem bankomatu – doma in v tujini.
Z mBills Mastercard lahko plačujete na več kot 44 milijonih plačilnih mest v Sloveniji in tujini.

NAGRADNA IGRA

Če pametne ure še nimate, lahko sodelujete v nagradni igri, ki jo vse do 1. 11. 2020 prireja mBills denarnica. S prijavo v nagradno igro in petimi plačili z mBills se potegujete za eno od petih ur Garmin VENU SQ, ki imajo tudi možnost plačevanja prek Garmin Pay. Sodelujete TU!